2821
2789
عنوان

دختر ۱۰سالم

655 بازدید | 37 پست

دخترم ۱۰ سال و ۳ماهشه خیلی بوی عرق میده هرچه لباس عوض میکنه فایده نداره حتی بوی موهاش هم بد شده 

چه مام یا خوشبوکننده ای خوبه براش بگیرم

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی هاتون😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سن بلوغه دیگه

تغذیه رو تغییر بدید، ورزش رو جا بدین تو برنامش

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

فکر کنم داره ب بلوغ میرسه 

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤

ببین اینکه میگم هم تو نت میتونی درموردش بخونی از خواصش هم تجربه چندین نفر از اقوام خودم حتی خودم الان سه ساله که از بوی عرق و تعریق کردن نجات پیدا کردم

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

بلوغه پسر منم بد بو شده دوساله،بهش یاد بده شیوه کنه اگر مو داره زیر بغلش،ضد عرق جنتالین هم خیلی خوبه،تو این سن بچه ها برای حموم رفتن تنبلی میکنند،مجبورش کن بره حموم ،براش عطر بخر ،من پنج مدل عطر گرفتم براش 

بلوغه پسر منم بد بو شده دوساله،بهش یاد بده شیوه کنه اگر مو داره زیر بغلش،ضد عرق جنتالین هم خیلی خوبه ...

عزیزم الان با چی شیو کنم براش ژلت بزنم یا کرم موبر بگیرم

2824
2823
2791
2779
2792