2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم کاملا حرفت درسته والا بچه هم پیش مامانه میمونه هم پیش باباش میاد تو محضر طلاق که داشتن میگرفتن ت ...

میشه بپرسم پوینت مثبت این آقا چیه ک خواهرتون میخواد باهاش ازدواج کنه??

ما خودمون خانومیم,,هیچ خانومی تا کارد ب استخونش نرسه ول نمیکنه بره ک تهش بچه اش از این خونه به اون خونه پاسکاری بشه

این آقا ابایی از طلاق دادن نداره انگار,,دیگه رفتن کسی ناراحتش نمیکنه,و این بده!

ب خواهرتون بگید همه جوانب رو بسنجه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
عزیزم پسره مجرد نیست دختره مجرد هست پسره یبار جدا شده و بچه داره

منم نگفتم کدوم مجرده کدوم مطلقه 

گفتم کلا آدم مجرد با مطلقه نباید ازدواج کنه چه زن چه مردش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
گلم مهریه رو چی ؟اونو از نظرتون قابل قبوله یا نه 

؟؟؟؟.       مهریه مهمه ولی نه به اندازه قضیه بچه. ببین زن پدر بودن خیلی کار سختیه. هم خودش اذیت میشه و هم امکان داره اون بچه کینه شو بدل بگیره. مخصوصاً وقتی مادر بچه زندی.

میشه بپرسم پوینت مثبت این آقا چیه ک خواهرتون میخواد باهاش ازدواج کنه?? ما خودمون خانومیم,,هیچ خانوم ...

گلم کاملا حق داری و من حرفتونو قبول دارم خواهرم خیلی خیلی زود وابسته میشه یه کم باهاش افتاده وابسته شده و به حرف ماها گوش نمیده این اقا کارمند هست از همه نظر خواهرم بهش سر هست

منم نگفتم کدوم مجرده کدوم مطلقه  گفتم کلا آدم مجرد با مطلقه نباید ازدواج کنه چه زن چه مردش

درسته عزیزم حرفتون ببخشید من بد متوجه شدم شما نظرتون راجع به مهریه چی هست

گلم دلیلتونم میگی که خواهرم بخونه بلکه مجاب بشه

دلیل اول اینکه بچه داره خیلی سخته ادم گاهی با بچه ی خودشم کنار نمیاد چه برسه با بچه یکی دیگه تازه این بدتره هر کاریم کنه هیچی نباید بهش بگی چون بهت میگن نامادری

دوم اینکه نمیخواد مهریه بده معلومه اصلا از رو دوست داشتنو و اینا نیست و هدفای دیگه واسه ازدواج داره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
درسته عزیزم حرفتون ببخشید من بد متوجه شدم شما نظرتون راجع به مهریه چی هست

من کلا از مهریه خوشم نمیاد 

بنظرم یه شرط ضمن عقد ک بگه همه اموال تقسیم به مساوی خیلی منطقی تره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
گلم کاملا حق داری و من حرفتونو قبول دارم خواهرم خیلی خیلی زود وابسته میشه یه کم باهاش افتاده وابسته ...

پس دست و پا زدن شما بی فایده است,,شما الان هر چی بگید خواهرتون چون داغه قبول نمیکنه!

فقط میتونید اصرار کنید برن مشاوره

حقیقتا من فکر کردم خواهرتون احتمالا سنشون خیییییییلی بالاس,یا مشکلی دارن ک تن به این ازدواج میدن

هر چقد هم این آقا پولش از پارو بالا بره,ی سری تنش ها تو زندگیش تجربه کرده ک مهم ترینش چالش بچه شونه و طلاقشون

هر چقد دخترش عاقل باشه بازم خواهرتون ب مشکل میخوره

چند جلسه مشاوره سه نفره لازم دارن

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱