2777
2789
عنوان

پکیج یا ابگرمکن

595 بازدید | 5 پست

سلام خونمون لوله کشی برای شوفاژ هست ولی ما وصل نکردیم آبگرمکن کوچیک گرفتیم که طی پنج سال سه بار سوراخ شد الان که دیگه جواب نمیده داغون شد میخوایم عوض کنیم ولی دو دلیم آخه پکیج میگن بعد دوسال باید موتورش عوض شه و قیمتش کم ۸ تومنه و آبگرمکن هم دوباره بخریم لوله کشی بخاری نمیشه بخاری وصل کردیم تو حال ولی باد شدید بزنه لوله سرد میکنه اتاق خوابم بخاری نداره که ما تو حال میخوابیم به نظرتون گزینه مناسب و مطمئن چیه 

من پکیجو تایید نمیکنم خودمون داریم مارو دق اورده ،هر دو سال باید بدیم برامون سرویس کنن،تو هوای خیلی سرد مثل دی یا بهمن اونقد خونرو گرم نمیکنه حالا ن اونقدر سرد ولی ن مثل بخاری گرم کنه،و اینکه ما دوبار موتور عوض کردیم اگه اب منطقه خوب نباشه باید ی دستگاهی نصب کنن مثل تصفیه کن عمل کنه  اب میکنه همش......

قبول ما بد بودیم،شما از خوبیات بگو ما شرمنده شیم
من پکیجو تایید نمیکنم خودمون داریم مارو دق اورده ،هر دو سال باید بدیم برامون سرویس کنن،تو هوای خیلی ...

همین پس شوهرم حق داره خونمون انقد سرد نمیشه چون پنجره دو جداره به نظرتون حالا آبگرمکن دیواری بهتره یا ایستاده ؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همین پس شوهرم حق داره خونمون انقد سرد نمیشه چون پنجره دو جداره به نظرتون حالا آبگرمکن دیواری بهتره ی ...

تاوحالا با ایستاده کار نکردیم ولی خیلی بخاری بهتره،متوجه نشدم چرا گفتی لوله بخاری سرد میشه

قبول ما بد بودیم،شما از خوبیات بگو ما شرمنده شیم
تاوحالا با ایستاده کار نکردیم ولی خیلی بخاری بهتره،متوجه نشدم چرا گفتی لوله بخاری سرد میشه

نمیدونم هرکار کردیم باد شدید که میاد لولش سرد میشه کلا دوطرف ساختمون باد میاد ولی هوا عادی لوله سرد نمیشه

• پکیج به تنهایی میتونه باعث گرمای محیط بشه، اما آبگرمکن نمیتونه!
  • پکیج فضای کمتری را نسبت به آبگرمکن میگیره حتی داخل آشپزخانه به عنوان یکی از کابینت ها هم میشه نصبش کرد.
  • سرعت داغ شدن آب با پکیج نسبت به آبگرمکن بالاتره.
  • قیمت خرید آبگرم کن نسبت به پکیج ارزان تره اما هزینه تعمیرات و نگهداری پکیج کمتر است.

اینا تفاوت های بود که تو سایت پایا تهویه خوندم درباره فرق پکیج با آبگرمکن