بچه ها من یه فامیلی دارم طرف شوهر داره بچه داره چن وقتیه شوهرم از اینستا براش پست و اینا میفرسه به کوچکترین چیزی که شوهرم براش میفرسته واکنش نشون میده میخنده فقطم براشوهرم پست و اینا میفرسته اینا به کنار منم چن وقتیه اومدم براش از اینستا پست و اینا فرستادم ببینم برا منم واکنش نشون میده دیدم نه چیزی که من میفرستم و فقط میبینه در این حد ولی با شوهرم چت میکنن خیلی حساس شدم رو این قضیه عذابم میده باردارم هستم رفت و امدم داریم😔😔😔هر موقع گوشی شوهرم و ور میدارم میبینم به یه بهونه ای باهم چت کردن
بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همهرو خانوم فرض میکنم❌❌❌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دور از جونت زود بجنب اصلا هم کوتاه نیا من یه کاری کردم دیگه جواب پیاماشو نمیداد ولی آشغال دست بردار نبود به شوهر گفتم کلا از لیست تماس بلاکش کرد بعدشم پاکش کرد
آخه خیلی بهم نزدیکیم با من خیلی خوبه فکرشو نمیکنم بخواد بهم ضربه بزنه
عزیزم ادم همیشه ضربه از خودی میخوره.من خودم تو فامیلمون دیدم.دور از جونت خانومه با دوست صمیمیش اومده بودن خونمون.رفتارشون جوری بود که من شک کردم.ولی خانومه دلش خوش بود که رفیق فابریکشه.اخرم زندگیشونو تباه کرد و با دوتا بچه جدا شدن.هر دو اواره شدن بچها هم دربدر.
لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
ارتباط قطع کن باهاش، ی کاری دعوایی را بنداز باهاش، یا مثلا بشوهرت بگو، ی نفر گفته یا تو فامیل پخش شده ... فلانی سبک ه یا مردم پشتش حرف میزنن،،، ببین عکس العمل شوهرت چیه