2777
2789
عنوان

سونو گرافی

151 بازدید | 18 پست

من دوماه پیش حامله بودم که سقط شد تو سونو که واسه دیدن ساک رفته بودم نوشته بود رحم وتخمدان ها بااقطار طبیعی مشهود شدن حالا سوالم اینه ممکنه تو همون سونو که توحاملگیم بود وبرای دیده شدن ساک بود اگه کیست داشتم نشون میدادیا بازباید سونو بدم اخه موی زاید دارم فکرمیکنم پلی کیستیک باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی سقط شد؟ فقط ساک رو دیده بودی؟  قبل از تشکیل جنین یعنی بارداری پوچ بود؟

مرسی جواب دادی نفهمیدم چش بود قبل دیده شدن قلب سقط شد کلا مشکوک بود کلی دوندگی کردم نفهمیدمم چرا سقط شد

یعنی چی سقط شد؟ فقط ساک رو دیده بودی؟  قبل از تشکیل جنین یعنی بارداری پوچ بود؟

سن بارداریم نسبت به پریودیم کم بود چون نامزد بودم نتونستم اشکارا برم دنبالش ولی دوبارسونو واژینال دادم وسه بارشکمی اولین بارساک دیده نشد بعدش ساک دیده شد ولی گفت برو دوهفته بعد بیا که سقط شد دیگه

خواهشا رد نشین همینجوری یه چیزی بگین بابا

با منی عزیزم؟ همینجوری یه چیزی نگفتم، میخوام بدونم اگه اون دفعه که ساک رو دیدن آخرین سونو بود و دوماه گذشته امکان اینکه کیست از نوع ساده تو دوماه به وجود بیاد هست اما پلی کیستیک بودن واسه دو ماه نیست که، تو قطعا قبل از سونوی تشکیل ساک و بارداری سونوهای دیگه رفتی قبلا ، نرفتی؟

اگه رفته باشی پلی کیستیک بودن مشخص میشده

و سوال دومم به این علت بود که نفهمیدم جنین سقط شد یا ساک تو خالی بود و بارداری پوچ اعلام شد؟؟

با منی عزیزم؟ همینجوری یه چیزی نگفتم، میخوام بدونم اگه اون دفعه که ساک رو دیدن آخرین سونو بود و دوما ...

نه عزیزم باتو نبودم دیدم خیلیا انلاینن ولی جواب ندادن نه قبلا سونو نرفتم گفتم که نامزد بودم ولی بخاطر موی زاید شک دارم

نه عزیزم باتو نبودم دیدم خیلیا انلاینن ولی جواب ندادن نه قبلا سونو نرفتم گفتم که نامزد بودم ولی بخاط ...

اگه کیست معمولی داشته تو همون سونوهای واژینال و شکمی میزده، 

اما واسه پلی کیستیک بودن دوباره سونو بده یه سونوی کامل از تخمدان ها و رحم و بررسی pco

موی زائد ممکنه به خاطره به هم خوردن هورمونات هم باشه

اگه کیست معمولی داشته تو همون سونوهای واژینال و شکمی میزده،  اما واسه پلی کیستیک بودن دوباره س ...

مرسی گلم پس امیدوارنباشم که سالمم اخه ازمایش هورمون دادم گفت تستسترونت خوبه اگه عکس ازمایش بدم میتونی تفسیر کنی 

مرسی گلم پس امیدوارنباشم که سالمم اخه ازمایش هورمون دادم گفت تستسترونت خوبه اگه عکس ازمایش بدم میتون ...

نه عزیزم من تخصص ندارم که، فقط سونوگرافی رو یکم سردرمیارم اونم چون یه مدت طولانی درگیرشم