2777
2789
عنوان

توروخدا کمک

203 بازدید | 28 پست

شبی خواستم دخترمو بخوابونم بردمش جیش کنه موقع خروج ادرار جیغ میکشید و گریه میکرد و فقط به زور چند قطره جیش کرد با اینکه نیم ساعت قبلش اوکی بود اصلا نه جیغی نه گریه ای نمیدونم چیکار کنم ساعت 7 و نیمم خوابید حتی نذاشت ببینم گفتم شاید سوخته ولی نذاشت ببینم 

ممکنه عفونت ادرار گرفته باشه سوزش گرفته باشه؟؟؟؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشه سنگ کلیه نداره

2 سال و 6 ماه فردا نوبت بهداشت داره

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
وای ببرش دکتر

فردا نوبت بهداشت داره الان پول ندارم دستم شوهرمم نیس چیکار کنم 

الان بچه ها گفتم سنگ کلیه دارم دیوونه میشم تو فامیلای ما سابقه هست سنگ کلیه   

حتما ببر دکتر نکنه سنگ باشه یا عفونت

سنگ کلیه تو فایملای ما سابقه هست 

عفونت تازه ازمایش دادیم نداشت اخه

صبر کن بیدار بشه ببرش سرویس

اگر گریه کرد که حتما ببرش دکتر

اگرم گریه نکرد لابد اون دفعه خوابش میومده یا رو دنده لج بوده

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

اره ممکنه عفونت باشه

دختر بچه ها عفونت ادرار راحت میگیرن 

فقط زودتر پیگیر شو اگه عفونت باشه به کلیه هاش نزنه 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍