شبی خواستم دخترمو بخوابونم بردمش جیش کنه موقع خروج ادرار جیغ میکشید و گریه میکرد و فقط به زور چند قطره جیش کرد با اینکه نیم ساعت قبلش اوکی بود اصلا نه جیغی نه گریه ای نمیدونم چیکار کنم ساعت 7 و نیمم خوابید حتی نذاشت ببینم گفتم شاید سوخته ولی نذاشت ببینم
ممکنه عفونت ادرار گرفته باشه سوزش گرفته باشه؟؟؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
الان بچه ها گفتم سنگ کلیه دارم دیوونه میشم تو فامیلای ما سابقه هست سنگ کلیه
هیچیش نیس عزیزم اگه عفونت باشه که یهویی نمیشه. باید از قبل مشکل پیش بیاد تب کنه یا به هر حال علائمی داشته باشه. نهایتش سوخته اونم اصلا جای نگرانی نداره
فقط زودتر پیگیر شو اگه عفونت باشه به کلیه هاش نزنه
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍