2777
2789
عنوان

راهنمای تصویری - پارت 1

1174 بازدید | 73 پست

هدف

1.نحوه لینک دار کردن یک عبارت ، کلمه یا جمله

2.نحوه بلاک کردن سایت با اپلیکیشن appblock

+چون تاپیک اموزشی هست ، درخواستم اینه که داخلش کامنت نذارین و بذارین من تصاویر و شات ها رو بذارم بعدش اگه سوالی بود بپرسین.ممنونم که درک می کنید ": )

قسمت اول : چطوری یک عبارت رو لینک دار کنیم؟

++قبل از هر چیز من این رو بگم که در هر پست من فقط 2 اسکرین شات میذارم تا مطمئن بشم که همه شات ها قرار گرفته اند.

برای سوال اول از شات یک استارتری که جایی دیدم استفاده میکنم ، دیروز تو تاپیک خودم و همچنین در تاپیک یکی از دوستانم هم یکی از کاربرها این سوال رو پرسیدن.

سوال دقیقا اینه که چطوری یک کلمه یا عبارت رو لینک دار کنیم؟ مثل این که من می نویسم:

1.لطفا اینجا کلیک کنید ( کلیک)

2.این تاپیک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

3.یه کلمه یا جمله می نویسید و بعدش کل ان جمله رو انتخاب میکنید.

4.بعدش روی اون زنجیر که بهش لینک میده کلیک می کنید.

---

5.لینک رو در قسمت مربوطه ( url ) ، کپی می کنید ( چسباندن )

6.عنوان لینک شده رو می بینید که باهاش کار نداشته باشید.

7.بذارین این تیک باشه .

8.روی اضافه کردن کلیک می کنید.

قسمت دوم : نحوه بلاک کردن سایت با اپلیکیشن appblock

برای این قسمت من قبلا یکبار تاپیک زدم و الان اموزش اون رو بصورت قدم به قدم میذارم.این توضیح لازمه که من این برنامه رو بصورت مستقیم از فارسروید دانلود و نصب کردم که حجم زیادی نداره.حدود 11 مگ

درباره برنامه

با این برنامه هم میشه کارکرد اپلیکیشن ها رو محدود کرد و هم اینکه یک سایت رو بلاک کرد ، یعنی مثلا یه کاری کنیم که پلیر گوشی رو وقتی باز می کنیم ، برنامه جلوی اجراش رو بگیره و ببنده برنامه رو و یا همونطور که گفتم یه ادرس سایت بهش بدیم تا بلاک بشه.این بلاک هم بصورت کلی و هم بصورت زمان دار هست که من اون حالت کلی رو فرض می گیرم.برنامه رو از ابتدا نصب کردم و قدم به قدم اسکرین شات گرفتم و در بخش اولش خود برنامه ها هم تو لیست بلاک بودن و یاد میدم که چطور هم بلاکشون کنیم و هم از بلاکی درشون بیاریم.اخرشم که بلاک کردن سایت رو میگم.

لینک دانلود و تاپیک قبلی من

1.لینک دانلود برنامه از فارسروید ( کلیک )

2.تاپیکی که من درباره بلاک کردن سایت با اپلیکشن زده بودم ( اینجا )

وقتی این برنامه سایتی رو بلاک میکنه دقیقا چه پیغامی میده؟

راهنمای تصویری نصب

بازم یادآوری میکنم من این برنامه رو بصورت مستقیم از فارسروید دانلود کردم ، شما میتونید این برنامه رو از استورها معروف دانلود کنید .

اول که وارد صفحه دانلود اون برنامه میشید ( اینجا)

1.روی دانلود فایل نصبی کلیک می کنید.

2.گزینه دانلود رو می زنید.

در شماره 7 مشخص می کنید که چرا می خواید این برنامه رو نصب کنید.بعد از انتخاب اون گزینه ادامه آبی میشه و میرین مرحله بعد.