2777
2789
عنوان

راهنمای تصویری - پارت 1

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 73 پست

یاداوری قانون تگ

یه چیز جالب بهتون بگم؟ این تاپیک رو دیدین؟ اینجا

اونجا یه سری قوانین ممنوع برای اقایون رو گفتم ، تگ کردن یکی از اونها بود ، جالبتر می دونید چیه؟ من از ادمین اجازه تگ کردن کاربر خانم در تاپیک های تخصصی رو گرفتم. اگه قوانین عوض نشه من اجازه ادمین برای تگ کردن کاربر خانم در تاپیک های تخصصی رو دارم.

@هدااااا  

@ندا_عشقچیپسیی  

امیدوارم این تاپیک براتون مفید باشه.

سلام!

اگه میدونستم قراره انقدر دردسرساز باشه اصلا نمیگفتم🤦🏻‍♀️ببخشید واقعا کلی تو دردسر افتادین

دستتون درد نکنه🙏🏻🌷

من اینا رو همزمان با لایک کردن ،شات ورداشتم که مو به مو اجراشون کنم

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سوالی هست بپرسین ، جواب میدم.

++اینم اضافه کنم من گوشیم اندرویدی هست و هواوی هست که نگین روی هواوی نصب میشه یا نه.

سلام! اگه میدونستم قراره انقدر دردسرساز باشه اصلا نمیگفتم🤦🏻‍♀️ببخشید واقعا کلی تو دردسر افتا ...

نه ، لازم بود یه بار کلا موتورش رو پیاده کنم و یه اموزش خوب براش باشه تو سایت.

امیدوارم براتون مفید بوده باشه.

مرسی ازتون آقا سمیر واقعااا زحمت کشیدین😃😃

خواهش میکنم

این بنده خداهایی که لغو میزنن ، بهشون بگین شاید بدردشون خورد

آقا سمیر این تاپیک و قفل نکنید بعداا کامل بخونم  اگع سوال داشتم بپرسم😁

باشه ، قفل نمی کنم

اگرم بعد احیانا دستم خورد و قفل شد بگین باز میکنم.

@mahhro

سلام. شما تو تاپیک آموزشی هستین. در مورد لینک دار کردن یکبار سوال پرسیده بودین. امیدوارم این تاپیک بتونه کمکتون کنه. یه نیگا بهش بندازین 🙏🌹

سلام چجوری میشه تگ کرد ..من اصلا نمیتونم

اول یه @  می نویسین و در ادامه اش ، اسم اون کاربر رو می نویسید ، در انتها چند تا اسم میاد و شما کاربری که مد نظرتون هست رو انتخاب می کنید

مثلا

@samir_a  

2790
2778
2791
2779
2792