2789
عنوان

سرماخوردگی

48 بازدید | 8 پست

خانمها مادرم دیروز عطسه داشت امروز آب ریزش بینی به نظرتون کی ببرمش دکتر وآزمایش چون میگم یه موقع سرماخوردگی باشه ببرم اونجا خدای نکرده آلوده بشه یا نرمش یه موقع کرونا باشه دیر بشه

فرق نداره ببری نبری

خوب میشه ب هر حال

ولی بخاطر اینکه زیاد اذیت نشه دکتر بره خوبه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

فرق نداره ببری نبری خوب میشه ب هر حال ولی بخاطر اینکه زیاد اذیت نشه دکتر بره خوبه

میگه هیج جام درد نمیکنه فقط میگم خدای نکرده کرونا باشه دکتر رفتنش دیر نشه کس ببرمش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگه هیج جام درد نمیکنه فقط میگم خدای نکرده کرونا باشه دکتر رفتنش دیر نشه کس ببرمش

منم هفته پیش گرفتم

خوب شدم

امیکرون

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چه علائمی داشتی گلم

با علائم سرماخوردگی شروع و تموم شد

ولی اون وسط یبار تب و لرز شدید داشتم

روز بعدش فقط یکم تب

سردرد

سرفه نداشتم

همون ابریزش وعطسه اینا تست دادی؟؟

اره ولی تست ندادم

همه همینن تو نت هم همینه