2777
2789
عنوان

بارداری

82 بازدید | 5 پست

سلام .من الان ۴هفته و ۳روزمه.تازه ۵روزه فهمیوم باردارم.کمر درد دارم وقتی دراز میکشم خوبم.ب دکترم گفتم گف خطر سقطه شیاف و دارو داد.توروخدا بهم بگین چیزی میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمر درد طبیعیه تا حدی منم داشتم استراحت کن سه ماه اول حساس ترینه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مبارک باشه مامانی 

فقط ب چیزای بد فک نکن جوش نزن ک از همه چی بذاره مخصوصا اینکه رو بچه ت اثر میزاره 

همه چی دست خداست گلم خدا نخاد آدمه سالم و بدون مشکلش بچش نمیمونه یخادم با هر شرایطی نگهش میداره 

پس الکی جوش نزن از بارداریت لذت ببر 

استراحت مطلق باش فقط برا دستشویی پاشو دمنوش به تا میتوووونی بخور ک برا سفت کردن جای جنین عالیه تازه بچتم خیلی خوشگل می‌کنه تا آخر بارداریت بخور 

من ک دوماه اول بارداریم همش استراحت مطلق دادم خودمو البته بکنه شو دکتر داد بقیه شو خودم چون همش خون دوره ساک بارداریمو می‌گرفت و باز خونریزی داشتم و دل دردکمردردم ک تا دلت بخواد 

الان نی نیم رو پام هست 

رب انار دمنوش به کمپوت گلابی بخور

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

ببین آخرین بارت باشه که رفتی این دکتر 

حتما دکترا عوض کن 

من ۴ بار باردار شدم تو چهارتا بارداریم کمر درد و شکم درد وحشتناک داشتم دوتاش سقط شد دوتاش هم موند ولی تو اون دوتا هم که سقط کردم دکتر گفت طبیعی درد کمر حتی خونریزی هم داشتم بهم گفت خیلیا خونریزی کردن و بچه هاشون دنیا اومدن اصلا نگران نباش 

دکتر باید روحیه بده نه اینکه استرس بده 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین