2777
2789
عنوان

اداره پست

455 بازدید | 17 پست

سلام خانوما بسته پستی من ۳ روزه دست ماموره ،به طرز عجیبی توی سایت میزنه در محل حضور نداشتین در صورتی که من بودم و کسی نیومده ،نمیدونین باید چیکار کنم ،بعد از ۲ مرتبه برگشت میخوره مقصد!؟؟چجوریه!؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی برم بسته رو تحویل میدن!؟

برید اونجا، یا میگن تو ادارست و تحویل میگیرین.

یا میگن دادیم دست مامور، که خودتون زنگ میزنین باهاش هماهنگ کنین.(امروز اومده دم در یا نه یا تو اداره منتظر باشین یا برگردین خونه منتظر باشین ...)

در کل ساعت کاری مأمور هم تموم بشه دوباره با بسته برمیگرده اداره.

برید اونجا، یا میگن تو ادارست و تحویل میگیرین. یا میگن دادیم دست مامور، که خودتون زنگ میزنین باهاش ...

تا چند روز تو اداره میمونه میدونید شما ،میخوام اگر فوری برگشت میخوره فردا صبح زود برم،این پستم بی مسئولیت شدهه

تا چند روز تو اداره میمونه میدونید شما ،میخوام اگر فوری برگشت میخوره فردا صبح زود برم،این پستم بی مس ...

دقیق مطمئن نیستم، بار دوم یا سوم بیاره نباشین برگشت میخوره.

شما خونه بودین؟آدرس درست بود؟ایفون مشکلی نداشت؟ مامور با شماره ی شما که روی بسته بود تماس نگرفت؟

دقیق مطمئن نیستم، بار دوم یا سوم بیاره نباشین برگشت میخوره. شما خونه بودین؟آدرس درست بود؟ایفون مشکل ...

در عجبم نه زنگی نه چیزی ۲ روز کامل تو خونه بودم ،ایفون هم درسته کامل 

دقیق مطمئن نیستم، بار دوم یا سوم بیاره نباشین برگشت میخوره. شما خونه بودین؟آدرس درست بود؟ایفون مشکل ...

جدیدا مد شده انگار مردمو سر کار بزارن قبلا خیلی منظم بودن

جدیدا مد شده انگار مردمو سر کار بزارن قبلا خیلی منظم بودن

اره بخاطر همین اون سوالا رو ازتون پرسیدم.

شنیدم پیش اومده بسته ی بعضیا رو نمیارن یا اگه میارن تماس نمیگیرن و در نهایت اس ام اس میاد که خودتون به اداره مراجعه کنین.

اره بخاطر همین اون سوالا رو ازتون پرسیدم. شنیدم بسته ی بعضیا رو نمیارن یا اگه میارن تماس نمیگیرن و ...

خلاصه که دو روزه سرکارم😂🤦‍♀️فردا هم خودم باید پاشم برم ،کتاب واسه دانشگاهمم بود 🤦‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792