2789
عنوان

hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 23 پست
ستا چرا دوزش بالاس علائمت چی بود

خب تخمک. آزاد نمیشد، دکترم نوشت، من واژنم تیر میکشید

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم زیر شکمم سمت تخمدونام هی درد میکنن میترسم کیست شده منم یکم کمردرد دارم

عزیزم احتمالا مثبته😍 منم دقیقا میترسیدم کیست شده باشن ولی نگران نباش با یه آمپول کیست نمیشه

چند وقته اقدامی؟

بار اوله hcg میزنی؟

عزیزم احتمالا مثبته😍 منم دقیقا میترسیدم کیست شده باشن ولی نگران نباش با یه آمپول کیست نمیشه چند وق ...

واقعا انشالله مثبت شه سه ساله اقدامم چند ماه قرص لتروزول کلومفین خوردم باردارنشدم اینماه برا اولین بار hcgزدم ولی یدونه فقط

واقعا انشالله مثبت شه سه ساله اقدامم چند ماه قرص لتروزول کلومفین خوردم باردارنشدم اینماه برا اولین ب ...

با لتروزول به تنهایی فقط تخمک ساخته میشه ولی آزاد نمیشه hcg باعث میشه آزاد بشه و بعد از رابطه تبدیل به نی نی بشه😍 

من سه بار آمپول زدم بیفایده بود 

دکترمو عوض کردم با بار اول که آمپول زدم باردار شدم

با لتروزول به تنهایی فقط تخمک ساخته میشه ولی آزاد نمیشه hcg باعث میشه آزاد بشه و بعد از رابطه تبدیل ...

همراه امپول چی خوردی قرص؟؟؟ چرا وقتی قرصارو میخورم ضخامتم کم میشه

همراه امپول چی خوردی قرص؟؟؟ چرا وقتی قرصارو میخورم ضخامتم کم میشه

عزیزم من برا اولین بار امپول زدم همون ماهم حامله شدم بعد سه سال اقدام 

هفده روز بعد امپولا بیبی زدم پررنگ شد رفتم ازمایش بتا دادم دوروز روند افزایشی بود و مطمین شدم حاملم و اثر امپولا نبود

ایشاللا تو هم مثبت شی عزیزم