2777
2789
عنوان

من یک عدد همسایه طبقه بالایی هستم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 31 پست
عزیزم منم همین مشکلو دارم مام ساختمونمون زپرتیه  ط پائینی هم فامیل همسرم  اونام ب ما تذکر ...

منم الان حساس شدم رو بچه ها و راه رفتنشون.  بالاخره که خودشون نوه دار میشن 

اینا هم مهمون زیاد دارن و تعدادشون زیاده.  هی آسانسور بازی می کنن.  ما صدامون در نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر جای ما بود که یه واحد کناری عوضی و آشغال داشت چی؟ زنه و بچه اش از صبح که پا میشن دنبال هم عر میزنن تا شب هم با کتک بچه رو میخوابونن 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

منم همسایه بالاییمون خیلی اذیت می کنه تا ساعت ۳ شب مهمون دارن و مدام سر و صدا و بزن و برقص... صدای موزیک  هر روز از ساعت دو ظهر میره رو‌پخش...دف تمرین می کنن و همش صداش تو خونه ی ماست...منم باردارم و بی حوصلم...تا حالا چیزی بهشون نگفتیم ولی خیلی اذیتمون می کنن... ما دو نفریم  و اصلاآزاری نداریم...پسرشون خیلی شیطونه و مدام میدویه تو خونه...وااای چقد دلم پر بود

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

حقیقتش اینه که صدا از طبقه بالا خیلی میاد پایین

ما که سرسام گرفتیم از طبقه بالاییمون بسیار بی‌شعورن اونا اصلا رعایت نمیکنن انگار نه انگار تو اپارتمانن تا 3 شب مهمونی با اهنگ بلند همش بدو بدو و سر صذای وحشتناک بچشون دیروقت، دعوا و داد بیدادم که خوراکشونه، با این وجود هیچوقت هیچی نگفتیم 😢 دیشب مریض بودم و اونقدر سرصدا مبکردن ساعت 1 شب خونه تکونی و بشور و بساب قاطی کردم دیگه ولی شوهرم گفت عیبی نداره تحمل کن 

باور کنید بچه های من چسبیده به مبلن.  فقط پای گوشین یا نیستیم کلا یه دقیقه فقط دوید که اصلا تو ...

این دیگه مشکل از همسایتونه، شما رعایت خودتون رو میکنید بهرحال اپارتمانه عین خونه ویلایی نیست که صدا رد بدل میشه در این حد

یک عدد همسایه پائنی هستم

با خونه ای که صدای فلاش تانک دبل همسایه بالایی تا پاينی میاد!

یعتی در این حد خونه سبکه.

طبقخ بالام یک اقا خانم سن دار هستن نوه اینا دارن میومدن دو سه روز سرصدا دقیقا از ۳ ظهر شروغ میکردن تا سه صبح!

اعتراض کردیم فایده نداشت!!توی اسانسور حدیث چسبوندیم!

هیچ به هیچ

از اونجایی که خیلی خوش شانسیم

پسرش با سه تا بچه/ جدا شده..برکشته خونه پدرش!

دخترشم با دوتا بچه میاد کمک کنه به مادرش برای اون سه تا!

میشن تا اینجا پنج تا بچه! از ۱۲ سال تا یکسال..دائم دعوا/فوتبال/بدو بدو گریه..در حدی که لوستر خونم یکبار این گوی هاش افتاد زمین!

جالبه چندبارم توی هفته اون یکی پسرش میا دو تام بچه اون داره!😀😀😀

تازه طلبکارن چرا به ما اعتراض میکنید!! بچه هستن نیمتومیم پاشونو قطع کنیم!😅من میگم بازی کنن هرکاری میکنن انجام بدن. ۱۰ شب به بعد ساکت شن!!! اینا تا ۳/۴ بیدارن! 

تازه یک شب تق توق از اشپرخونخ میاد!

حالا خودشون یک بچه همسایه بالایسش‌ن داره که بچه معمولا نیست مهد چندبار گخ خونه بوده گریه کرده یک شب رفتن دم خونش!

بعد به ما میرسه ۷ تا بچه بالای سرمون میدوئن ناراحت میشن!

خونه رو گذشتم برای فروش چون ارامش نداریم

💕

حقیقتش اینه که صدا از طبقه بالا خیلی میاد پایین ما که سرسام گرفتیم از طبقه بالاییمون بسیار بی‌شعورن ...

من واقعا رعایت می کنم.  مخصوصا زمان استراحت اصلا نمیذارم تکون بخورن. 

یک عدد همسایه پائنی هستم با خونه ای که صدای فلاش تانک دبل همسایه بالایی تا پاينی میاد! یعتی در این ...

خدایی من رعایت می کنم.  بچه ها ۹و۳۰ خوابن.  کلا چسبیدن به مبل و صندلی.  

اگر جای ما بود که یه واحد کناری عوضی و آشغال داشت چی؟ زنه و بچه اش از صبح که پا میشن دنبال هم عر میز ...

واحد روبرویی ما رو ک نگووووو 

فکر کنم اصلا انسان نیستن

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️