2821
2789
عنوان

رمان گمشده

206 بازدید | 19 پست

بعضی‌ها هستند که دنبال رمانین که اسمشو نمیدونن میتونن بگن الان تا اگه کسی اسمشو دونست بگه اگرم کسی رمان شاد و خنده دار می‌شناسه مث رمان دلواپس توام بگه اصن غمناک نبود و غماش ادامه دار نبود حالو بد کنه دختره هم لوس نبود آخرشم معلوم نبود رمان بادیگارد هم خوب بود خلاصه از این رمانا باشه که پسره کم حرف باشه دختره پرحرف

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اشرافی شیطون بلا 

فوووووووووووق العادس 

ینی هرچی بگم کمه....خیییلی باهاش خندیدم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
سلام ببخشید من وقتی میخوام تاپیک بزنم بعد نوشتن موضوع و متن تاپیک اون دسته بندی موضوعی تاپیک واسم ن ...

مال من اینجوری نیست که بگم کلا مشکل داره نمیدونم والا

اسی جان من رمان های سبک رئال و رمانتیک  میخونم به نظرم کتاب اما یا غرور و تعصب مناسبتون باشه کل کل داره اما خنده دار نیست اونقدر بیشتر از آثار ادبی هستند 

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570
اسی جان من رمان های سبک رئال و رمانتیک  میخونم به نظرم کتاب اما یا غرور و تعصب مناسبتون باشه کل ...

نه رمان طنز می‌خوام اصن غمگین نباشه روحیم عوض بشه یکم رمان دلواپس توام خیلی باحال بود

نویسنده هارو نمی‌شناسم اسم رمان دوست عزیز

باورم کن هیچکی مثل تو نبود پشت یک دیوار سنگی

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
2790
2823
2791
2779
2792