اگ ی نفر ۴ روز پریودش عقب بیفته و ازمایش بتا و سونو هر دو منفی باشه
ینی باردار نیست قطعا؟
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من دیر متوجه شدم.هفت هفتم بود. رفتم سونو قلبشم تشکیل شده بود. فقط خیلی کمر درد شدید داشتم و ربط میدادم به اسباب کشی و اینا ...بعدشم که متوجه شدم تو هفته ی هفت کم کم تهوع شروع شد و هر چی بیشتر رفتم جلو بیشتر شد حتی الان تو ۲۱ هفتگی😐 دل درد زیر دل هم داشتم . تلخی دهن و ضعف شدید .
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من دیر متوجه شدم.هفت هفتم بود. رفتم سونو قلبشم تشکیل شده بود. فقط خیلی کمر درد شدید داش ...
ای جونم عزیزم والا من همش میگم کاش دیر میفهمیدم .منم همش ضعف میکنم هنوز سونوی قلب نرفتم همش میگم نکنه دوقلوعه!کوچولوتون پسره یا دختر.خدابراتون حفظش کنه.
درانتطار....یه صلوات برای سهولت بارداریه همه زنان باردار🙏
نه گلم استرس نداشته باش چون استرس از پریودی جلوگیری میکنه.بعضی اوقات ۵ روز بعد از تزریق پروژستون پری ...
ممنونم عزیزم😍♥
خانوما چرا اگه بی بیچک بعد گذشت زمان زیاد خط ضعیف بندازه باید شک کرد ،یا کلا بی بیچک اینطوریه
عزیزم بی بی چک باید تا ده دقیقه نشون بده یا حداکثر نیم ساعت ک گاهی هم نیم ساعت قبول نیس.
من خودم بعد از ده دقیقه یه هاله انداخت و فکر میکردم توهمه همش بالا پایینش میکردم اما کم کم پرنگ شد روزای بعد پرنگ تر.انشاالله روزی همه چشم انتظارا من ۸ سال انتظار کشیدم.
درانتطار....یه صلوات برای سهولت بارداریه همه زنان باردار🙏
ای جونم عزیزم والا من همش میگم کاش دیر میفهمیدم .منم همش ضعف میکنم هنوز سونوی قلب نرفتم همش میگم نکن ...
آره خوب شد دیر فهمیدم ..چون زودتر می فهمیدم به هیچ کاریم نمیرسید چون وسط اسباب کشی فهمیدم. وقتیم فهمیدم دیگه کارا افتاد گردن شوهرم...واقعا روزای سختی بود. نی نی م دخمله🥰 خدا نی نی قشنگت و حفظ کنه و سلامت باشه...من دلممی گفت دختره وهمنم شد...خیلی منتظرش بودیم