2777
2789
عنوان

وقیح کیه یا چیه؟

120 بازدید | 17 پست

بچه ها من الان یه تاپیک دیدم که میگفت وقیح عکسش رو پخش کرده و خیلیم ناراحت بود منم کنجکاو شدم که بدونم وقیح کیه برای همین کلمه وقیح رو توی نی نی سایت جستجو زدم بازم بیشتراش در مورد عکس پخش کردن بود اگه کسی میدونه میشه بگه وقیح کیه یا چی هست و چیکار میکنه؟که انقد کاربرا بدشون ازش میاد

تاپیکتون ممنوعه قفل کنید لطفا

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقیح موجود وقیحی ست که عکسهای کاربرانی که درسایت عکس مینهد کپی میکند ودر پوشه ای ذخیره، سپس آنها را درسایت ها واینستا پخش میکند.

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
چرا ممنوعه؟

راجب وقیح ممنوعه تعلیق میشید قفل کنید

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

در زمان های قدیم 

حدود ۳ سال پیش😶یه کاربر به نام مرد وقیح اومد و اسکرین شات عکسایی که بچه ها از خودشون میذاشتن رو میذاشت تو سایت

و خب هی قطع دسترسی میشد

ولی دوباره میومد با همون اسم کاربری مردوقیح۱.۲.۳.۴ و....

عکس گذاشتناش فقط تو سایت بود

تا این که چندماه پیش یه پیج اینستا عکسای بچه های سایتو پخش کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

قفل کنید تاپیک رو استارتر

چرا اینجوری حرف میزنی😑

اومدم کامل توضیح بدم آخه این چند روزه  خیلی راجع به وقیح میپرسن 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺