2777
2789
عنوان

یه مشکل کوچیک

66 بازدید | 9 پست

سلام دوستان مشکلم درمورد داداشمه ۲۸ سالشه ولی خیلی خیلی باهام بد حرف میزنه الان چند ماهه تا حد داره مسخرم میکنه همیشه بهم میگه احمق ...نمیفهمی ...تو هیچی نمیشی ...تو بیشعوری و از این حرفا اولا شوخی میکرد و منم جدی نمیگرفتم ولی الان کاملا جدی میگه یعنی همیشه بهم میگه انقدر مسخرم میکنه که حد نداره نمیدونم چرا اینکارارو میکنه هرچی هم محلش نمیدم بدتر میکنه چند وقته اصلا جلو چشمش نمیرم که این حرفا رو بزنه ولی بازم صداشو از اتاقم میشنوم‌که هرموضوعی رو به من ربط میده و میگه الهه نمیفهمه و من اگر جاش بودم خودمو میکشتم و و از این حرفا تو هرموضوعی هم که مربوط به من باشه دخالت میکنه کم کم دارم ازش متنفر میشم چیکار کنم؟؟؟

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

احتمالا خودش کمبود محبت و دیده شدن داره و اینطوری تخلیه میشه ، با گیر دادن به دیگری از خودش فرار میکنه 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا مامان بابات چیزی بهش نمیگن. شاید یه کاری کردی از عصبانیه. شایدم به تو بیشتر توجه میشه حسودیش میشه. در غیر این حالتها خیلی بداخلاقه باید اخلاقش درست کنه یعنی چی

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

ولش کن انسان نادان درست بشو نیست

من بودم بیشتر از اون از مادر پدرم ناراحت میشدم

که اجازه میدن هر حرف بیخودی رو به زبونش بیاره

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
عزیزم چرا مامان بابات چیزی بهش نمیگن. شاید یه کاری کردی از عصبانیه. شایدم به تو بیشتر توجه میشه حسود ...

مامانت هزاربار بهش گفته چه طرز صحبت کردنه درست صحبت کن ولی فایده نداره 

الان ۵،۶ماهه اینطوریه اخه من کاری نکردم که این انقدر بیشعور بازی درمیاره

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
چند سالته

۲۱

ولش کن انسان نادان درست بشو نیست من بودم بیشتر از اون از مادر پدرم ناراحت میشدم که اجازه میدن هر ح ...

مامانم انقدر بهش تذکر میده و باهاش حرف میزنه ولی ادم بشو نیست 

۲۱

از اونجایی که ازتو بزرگتره سعی کن بی احترامی نکنی بهش وهله اول خودت بهش بگو من از اینطور اظهار نظر کردنت درباره خودم واقعا نراحت میشم و اگه اثر نکرد به پدرومادرتم بگو بهش تذکر بدن و بهش بگن از این رفتاراش داری اذیت میشی،

از اونجایی که ازتو بزرگتره سعی کن بی احترامی نکنی بهش وهله اول خودت بهش بگو من از اینطور اظهار نظر ک ...

باشه عزیزدلم امیدوارم درست بشه