2777
2789

شوهرم دانشجوفرهنگیانه وحقوق فعلاباکسریات حدود۲ونیمه وی مغازم داریم ک چون شریکه برجی ۲تومن میفتیم شایدم بیشتریاکمتر..قسطم داریم.

حالای خونه هس خوب ومجهزتومنطقه خوب ۱۰تومن رهن ۲تومن اجاره دوخوابم هس...

چندماه دیگم بچم بدنیامیادومیشیم سه نفر 

طبقه دومه خونه...

من میگم بگردیم شایدقیمت پایین ترگیربیادشوهرم میگ اگه خونهه خوب باشه بریم اشکال نداره ۲تومن ..قیمتاهمینه دیگ خدابزرگه...

بنظرتون چیکارکنم..اگ این خونه خوب بودبریم یابگردیم بریم ی خونه ضعیف ترپولش کمتر 

خونه ایم ک الان میشینیم همون منطقس ک خوبه برجی۱۲۰۰چون دوسته شوهرمه ودوساله اینجاییم زیادنکرده...خودش دیگ میخوادبیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم کدوم شهر هستید اما الان همین که با دو تومن خونه پیدا شه باید خداروشکر کنیم:( این‌قدر که اجاره ها بالا رفته .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
نمی‌دونم کدوم شهر هستید اما الان همین که با دو تومن خونه پیدا شه باید خداروشکر کنیم:( این‌قدر که اجا ...

مخصوصا پول پیشش خیلی کمه تعجب کردم گفت منطقه خوبه پایین ترین محل کرج هم بزور گیر میاد با ده تومن 

همین جا بشین منتطه ضعیف نرو خدا بزرگ هدفهاتو بزرگ کن خدا بهت بیشتر میده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

عزیزم بنظرم باید به فکر بعد بچه دار شدن باشین. حقوق دانشگاه فرهنگیان که ۲۳۰۰ هستش بعد عید هم نهایتا بشه ۳۵۰۰. ببین اگه با این پول میتونین خرج سه نفر کنترل کنین برین اون خونه وگرنه یه خونه یک تومنی اجاره کنین چون یه جایی آدم گیر می‌کنه که همون یک تومن به دادش میرسه.

من با شرایط خودم که پشتیبان مالی(پدر و پدرشوهر) ندارم این حرفارو گفتم ولی اگه شما پشتیبان مالی دارین که قضیه فرق می‌کنه.

الان یا باید پیش بیشتر داشته باشید یا با همین کرایه کنار بیایید ولی بچه که بدنیا بیاد شرایط سخت تر میشه و هزینه ها بالاتر میره اگه میتونی قیمت کمتر پیدا کنی فعلا بگردید 

انسانیت......