2777
2789
آخه مشکل اینجا است مامانم همه چیز تمومه دیگه نمیدونم از چیش بگم آشپزی اش عالیه خیلی شیکه مدرنه تو بی ...

هر کس میره دنبال لیاقتش

وقتی پدرت لیاقت مامانتو نداره حیف عمر مامانت که کنارش بگذره

تشویقش کن جدا شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کس میره دنبال لیاقتش وقتی پدرت لیاقت مامانتو نداره حیف عمر مامانت که کنارش بگذره تشویقش کن جدا ...

اخه مامانم درآمدی نداره و نمیتونه ازش جدا بشه و از ابروش می‌ترسه مامانم حدودا ۴۶ سالشه

مادرم قبلا اطلاع داشت اما الان بهش نگفتم بابامم فک میکنه بعد اینکه دوسپسر مامانم دامادمون شد مامانم ...

هن یعنی چی تو باهاش دوسپرس مزدوج شدی یا خواهرت 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
اخه مامانم درآمدی نداره و نمیتونه ازش جدا بشه و از ابروش می‌ترسه مامانم حدودا ۴۶ سالشه

سنی هم ندارن بنده خدا

خب اشتباه همینجاست که پشتوانه مالی یا مادی ندارن!

تو خودت ۲۵ سالته نمیتونی خرج یه زندگی دو نفره رو بدی؟

اخه من هنوز دانشجو ام 

میدونم دشواره ولی توکل کن به خدا

میتونی در کنارش شاغل باشی مثل هزاران فرد دیگه

انشالاه خدا جواب پدرتو بکنه تو دهنش

نزار بیشتر از این مادرت عذاب بکشه پدرتو طرد کن

زندگی خواهرت چی شد؟ مادرت هنوزم وابسته اس؟

نه دیگه در اون حد وابسته نیست ، خواهر بدبختیم که نگم براتون اون آقا تا نصفه شب میره بیرون یا کتکش میزنه اون از مام بدبخت تره حداقل من کنار مامانم هستم اما اون بدبخت هیچی نداره

نه دیگه در اون حد وابسته نیست ، خواهر بدبختیم که نگم براتون اون آقا تا نصفه شب میره بیرون یا کتکش می ...

آدم قحطی بودخواهرت بااین ازدواج کنه

پسری که بایک زن متاهل دوست میشه ومیهدخاستگاری دخترش معلومه چه گرگیه!!!

وخدایی که بشددددت کافیست❣