2777
2789
عنوان

جهیزیه عروس

135 بازدید | 6 پست

یه سوال برام پیش اومد🙄🤔😅

خانواده هایی که برای دختر جوونشون از چند سال قبل ازدواج خورده خورده جهاز میخرن اینارو کجا نگه میدارن؟؟؟

اون همه وسایل ریز و درشت؟ انباری ها که اونقد جا نداره😶 تو خونه و پارکینگ هم که نمیشه

هوم؟

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما زبان جغرافیایی تون درمان شده ؟اذیت هستین ؟ب نظرتون از استرس ؟ پسرم ۴سالشه متوجه شدیم ...

سلام گلم این بیماری درمان نداره منم از بچگیم داشتم بیشتر ژنتیکی هست البته من کسی رو تو خانواده نمیشناسم که داشته باشه من خودم استرسی نیستم اصلا 

دارویی مصرف نمیکنم میتونم بگم نسبت به چند سال پیش یکم بهتره در کل شرایطش سخت نیست نگران نباش مال منم کلا زیاد شدید نبود

مثلا خمیر دندون اگه طعمش تند باشه ممکنه اذیت کنه یا چیپس سرکه ای اگه خیلی طعمش تند باشه گردو همچنین و غذاهایی که گردو دارن مثل فسنجون یا کشک بادمجون اونم نه این که نخورم این جور غذا ها رو با ماست میخورم چون سردیه اون گرمی گردو رو خنثی میکنه در کل غذاهای پر ادویه و تند و گرمی رو سعی میکنم با ماست بخورم چند ساله که مشکل ندارم

فکر میکنم قطره هایی براش باشه ولی من خودم هیچ وقت اون قدر اذیت نشدم نهایت یکم ماست خیار میخورم اوکیه

سلام عزیزم شما زبان جغرافیایی تون درمان شده ؟اذیت هستین ؟ب نظرتون از استرس ؟ پسرم ۴سالشه متوجه شدیم ...

ببخشید پیامتونو دیر دیدم دیر به دیر میام