2821
2789
عنوان

میشه.... کنکور

124 بازدید | 9 پست

سلام.

من حالم بده حال دلم نمیدونم ته دلم قبولی کنکوره ولی 

تا الان جدی نگرفتم هنوز 

میشه شروع کنم... پزشکی نمیخام داروسازی و علوم آزمایشگاهی دوست دارم 

میشه چیزی بگید یکم حالم خوب بشه 

حتی پزشکی هم میتونی قبول بشی 

دختر فامیلمون ۵ ماه خوند پزشکی سراسری آورد 

فقط تنها کاری که کرد خوندددد و استرس نداشت

برگ پاییزی زرد و خسته ام تنهای تنها در حال سقوط🍂                         

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

Drsharif_konkoor 

یه پست داره تو پیجش واسه شروع از بهمن اونو گوش بده

گوشیتو بردار و شروع کن به خوندن

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

سلام خوبی منم کنکوری ام 

بالاخره این پنج ماه میگذره ...به روزی فکر کن که همه دوستات و همکلاسی هات دارن شوق میکنن و از رتبشون راضی ان ....نمیگم خودت رو با بقیه مقایسه کن ...فقط شروع کن روزی ۲ ساعت هم بخونی عالیه ... بعد کم کم پیشرفت میکنی 

منم الان خیلی استرس گرفتم 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

عزیزم برنامه ریزی کن روی کاغذ بنویس کارهای روزانه رو از صبح تا شب 

خیلی سنگین نباشه ک یهو خسته بشی و بذاری کنار 

یک تایمی هم انتخاب کن ک خواب آلود نباشی مثلا بعد از اینکه از خواب پا شدی و سرحال ی  بلافاصله شروع کن ب درس خوندن 

ببین چ رشته ای رو دوست داری

تو گوگل سرچ کن کدوم درسا درصد قبلیتون بالا می‌برد فقط روی همونا تمرکز کن

خیلی تست بزن و نکات تستی رو توی دفتر بنویس

ان شالله ک یک رشته ی خوب قبول بشی 

ایندت ب همین چند ماه بستگی داره اینو یادت نره

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز