mahtabmoooon مدیر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 988 عنوان جعلی | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 39 پست بنظرتون این کارت جعلیه یا واقعی 1400/11/11 | 13:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtabmoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 988 اکثر کارتا یه نشانی دارن مشکی رنگ که برای پرداخته غیر اون نقطه هایی پایینش داره غیر اون میتونی استع ... چجوری این کارتهارو درست میکنن
mahtabmoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 988 اکثر کارتا یه نشانی دارن مشکی رنگ که برای پرداخته غیر اون نقطه هایی پایینش داره غیر اون میتونی استع ... درخواست دوستی دادم عزیزم میشه بریم اونجا برام توضیح بدی
انارخاتون عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 7253 چجوری این کارتهارو درست میکنن کارت های بانک صادرات اینشکلیه پشتش یه خط مشکیه که برای پرداخت باید اونو داشته باشیممیتونن کپی کنن بادستگاه مخصوص یا کارت های تاریخ انقضا گذشته رو تبدیل کنن به اینیه استعلام از بانک صادرات بگیر نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
mahtabmoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 988 کارت های بانک صادرات اینشکلیه پشتش یه خط مشکیه که برای پرداخت باید اونو داشته باشیم میتونن ک ... منم کارت صادرات دارم ،اصلا همچین کارتی که فرستادم عکسشو وجود داره به اون شکل؟
mahtabmoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 988 کارت های بانک صادرات اینشکلیه پشتش یه خط مشکیه که برای پرداخت باید اونو داشته باشیم میتونن ک ... میشه درخواستمو قبول کنی عزیزم
انارخاتون عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 7253 منم کارت صادرات دارم ،اصلا همچین کارتی که فرستادم عکسشو وجود داره به اون شکل؟ اینجور که من دیدم اون کارت شبیهشو من ندیدم استعلام بانکی بگیری کاملا همچی معلوم میشه نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
mahtabmoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 988 اینجور که من دیدم اون کارت شبیهشو من ندیدم استعلام بانکی بگیری کاملا همچی معلوم میشه میگه کارت نامعتبره،ولی صاحب کارت میگه تاریخش گذشته بخاطره همین اینجوری میگه
انارخاتون عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 7253 میگه کارت نامعتبره،ولی صاحب کارت میگه تاریخش گذشته بخاطره همین اینجوری میگه ببین تاریخش که آره 🤔گذشته وقتی میگذره بازم همچین چیزی میگه اینترنت بانک داری از طریقش اسعلام بگیر در مورد جعلی بودنش اگه نبود دلیلش همونه پس نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
mahtabmoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 988 ببین تاریخش که آره 🤔گذشته وقتی میگذره بازم همچین چیزی میگه اینترنت بانک داری از طریقش اسعلام ... چجوری استعلام بگیرم بلد نیستم😔
mahtabmoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 988 ببین تاریخش که آره 🤔گذشته وقتی میگذره بازم همچین چیزی میگه اینترنت بانک داری از طریقش اسعلام ... تو خصوصی دیدی پیاممو