2777
2789
عنوان

بین این دوتاخونه بنظرتون کدوم؟؟؟

191 بازدید | 20 پست

اجاره نشینیم ..ی خونه کنارخیابون برجی ۱تومن جاشم بدنیست پارکینگم براماشین نداره بایدتوکوچه بزاریم...

ی خونه جای خوب توکوچه برجی دوتومن 

قسط هم داریم درامدم ماهی تقریبی۴ت ک همه خرج ازهمینه....

بچمم چندماه دیگ بدنیامیاد...

شمابودیدکدوموانتخاب میکردید...میترسم بریم بگردیم طول بکشه همینام ازدست بره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی ک ارزون تره رو انتخاب کن که به دخلتم بخوره چون بچت بیاد باید برای شیردهیش تغزیت قوی باشه و خب همچی گرونه الان

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

ماهی یه تومن بیشتر پس انداز کردن خیلی خوبه اگه از امنیت محله برا ماشینتون مطمئنین.

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

اگه ماشین داری اونی که پارکینگ داره بهتره

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم