2777
2789
عنوان

عفونت واژن

3311 بازدید | 72 پست

دوستان کسی دکتر زنان خوب میشناسه معرفی کنه توی اهواز که کارش خیلی خوب باشه؟؟  نزدیک ۲ ماهی میشه سوزش شدید واژن گرفتم و قرمزی که هرچی پماد اینا زدم نمیره  همین دوتا علائمو دارم نمیدونم چه عفونتیه! اخه ترشحو اینامم اوکیه چندتا متخصص زنان هم رفتم هی یه نسخه میدادن هنوزم خوب نشدم نمیدونم چرا نمیتونن خوبم کنن سرویس شدم دیگه☹

منم عفونت دارم شدید بود خوب میشد دوباره بد میشه

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر کیانی راد خییییییییلی به عفونت گیر میده ، تا خوبت نکنه ول نمیکنه😅😅 

نرسیده به سینما اکسین 

شنبه ها باید زنگ بزنی یا حضوری بری نوبت بگیری برا شنبه ، دوشنبه چهارشنبه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یکی شیاف داخلی ماریانا گرفتم گذاشتمبعد دوسه ساعت باید درشبیاری خیلی خیلی هم تنگ کنندس   یکی دیگه اینکه عنبر نشا دود دادم بالا سرش نشستم عاااالیبود همینجور عفونت همون موقع خارج میشه

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
یکی شیاف داخلی ماریانا گرفتم گذاشتمبعد دوسه ساعت باید درشبیاری خیلی خیلی هم تنگ کنندس   یک ...

من شیاف گرفتم گذاشتم خارش گرفتم😐تازه ذراتش میمونه موقع رابطه کثیف کاریه

کاربر قدیمی ام سوپر استار۲۰۰۰۰۰۰.خدایا ب دلم آرامش بده🥺