2777
2789
عنوان

دوستم میگه

86 بازدید | 17 پست

سلام دوستم بهم میگه تو خود واقعیتی‌ات نیستی انقد سعی کردی پشت نقاب سرد و مغرور خودتو پنهون کنی که خود واقعیتو که یه دختر مهربون و شوخه فراموش کردی

من منکر این نمیشم همیشه سعی داشتم احساساتمو پشت نقاب سرد و بی تفاوتم پنهون کنم نمی‌خوام با احساساتی بودنم ضعف نشون بدم نمی‌خوام احساسی برخود کنم انقد این کارو کردم که خود واقعیمو گم کردم خود واقعیمو نمی‌شناسم واقعا خودمو نمی‌شناسم و اذیت میشم اما بازم سعی دارم اینم پنهون کنم و بگم برام مهم نیست 😏😔

راه حل چیه؟؟؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برای اینکه به موفقیت برسم باید خودمو بشناسم نه؟؟؟ اگه اینجوری پیش برم میترسم نتونم موفق بشم

نه نگران نباش

اتفاقا ادمای درونگرای ومغرور بهتر به موفقیت میرسن

چرا ادم باید همه چیشو بروز بده

چرا باید بقیه بدونن احساساتتو کاراتو

اتفاقا تو کار درستو میکنی

عزیز هرچیزی بجاش خودت باش برا کسایی که لیاقت دارن و سرد و مغرور واسه آدمای پوچ شوخ و شاد بودن ظعف نیست و خوشحالم که اینم با هرکس اندازه حدش باش عین من باید به خودت افتخار کنی شخصیتت با ارزشه 

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 
بیخیال محلش نده ادم باید همینجوری باشه اصلا چرا باید بروز بدی احساساتتو

من احساسیم ولی نمی‌خوام اینو نشون بدم من یه بار احساسی برخود کردم چوبشم خوردم درسته بعضی وقتها این احساساتی بودنم فوران می‌کنه ‌ونمیتونم جلوشو بگیرم من هرچی دارم تو ذهنم و قلبمه ولی من حتی بعضی وقتها از قلبم بخاطر احساسی بودنم بدم میاد میگن دورتو غرور گرفته درحالی که من هیچ غروری در حرکاتم احساس نمی‌کنم و اگرم هست ناخواسته هست و مثل اینکه این دوستامو اذیت می‌کنه هرچند من دوست صمیمی ندارم 

نه نگران نباش اتفاقا ادمای درونگرای ومغرور بهتر به موفقیت میرسن چرا ادم باید همه چیشو بروز بده چر ...

مشکل اینجاست من خود واقعیمو نمی‌شناسم...!

من با دخترا و دوستام خیلی راحت احساساتمو بروز میدم نمی‌دونم چی باعث شده اونا منو مغرور بودنن و خشک خودشون می‌دونن چقد احساساتی ام فقط نمی‌خوام این هیجان و احساساتی بودنم رو بروز بدم

من احساسیم ولی نمی‌خوام اینو نشون بدم من یه بار احساسی برخود کردم چوبشم خوردم درسته بعضی وقتها این ا ...

خیلی خوبه 

اصولا ادمایی ک احساسشون بروز نمیدن احساسی ترن

ببین اصلا بخاطر دوستات تغییرنکن

تو خیلی خوبی

اصلا چرا ادم باید دوست داشته چرا باید رازشو و زندگیشو برای دیگران بگه یا چرا اصلا اونا باید درمورد تو حرف بزنن بگن مغروری بقول خواننده میگه همینجوری بمون نزار تغییرت بدن این ادمای بد

عزیز هرچیزی بجاش خودت باش برا کسایی که لیاقت دارن و سرد و مغرور واسه آدمای پوچ شوخ و شاد بودن ظعف نی ...

یعنی رفتارم درسته؟

حرف دوستم یکم فکرمو مشغول کرده

بهم میگه تو بچه‌ای بچگانه برخود می‌کنی مغروری از طرفی هم میگه رمانتیکی

مشکل اینجاست من خود واقعیمو نمی‌شناسم...! من با دخترا و دوستام خیلی راحت احساساتمو بروز میدم نمی‌دو ...

منم دقیقا عین توام

منتها من اصلا جلوی بقیه بروز نمیدم و اکثرا هم بهم میگن مغرور 

ولی من دوس ندارم باهاشون هم کلام بشم یا برام اهمیت ندارن

یعنی رفتارم درسته؟ حرف دوستم یکم فکرمو مشغول کرده بهم میگه تو بچه‌ای بچگانه برخود می‌کنی مغروری از ...

اخ منی تو 😂🤦🏻‍♀️ بلی دیگه بسته کی به شخصیت دوستت داره

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 
خیلی خوبه  اصولا ادمایی ک احساسشون بروز نمیدن احساسی ترن ببین اصلا بخاطر دوستات تغییرنکن تو ...

بهم میگه تو بچه‌ای بچگانه برخود می‌کنی مغروری از طرفی رمانتیکی 😂 نفهمیدم من دوست صمیمی ندارم نمیتونم اعتماد کنم و موضوعات شخصیمو به کسی بگم در واقع فقط مامانم هست که هر وقت مشکلی دارم می‌تونم با خیال راحت باهاش حرف بزنم نمی‌دونم غرورو از روی کدوم حرکتم برداشت کردن

منم دقیقا عین توام منتها من اصلا جلوی بقیه بروز نمیدم و اکثرا هم بهم میگن مغرور  ولی من دوس ن ...

دقیقا منم وقتی می‌بینم متقائد نمیشن میگم باشه راست میگین من خیلی مغرورم