2777
2789
عنوان

کسب درآمد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 48 پست
کارت میگیره اتفاقااگردست وکارت خوبه بیشترسفارش میدن  کیک هم خیلی گرون هست وسایلش

اره باید درست کنم اگه شوهرم وقت کنه بره برای کافی شاپا نمونه ببره 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اره باید درست کنم اگه شوهرم وقت کنه بره برای کافی شاپا نمونه ببره 

اهان یه چیزی توی دیوارهم میتونیدبزاریداگهی ونمونه  کاراتون که کسی خواست تماس بگیره سفارش بده 

البته قبلش مثلایه مبلغی دریافت کنید

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهان یه چیزی توی دیوارهم میتونیدبزاریداگهی ونمونه  کاراتون که کسی خواست تماس بگیره سفارش بده&nb ...

حالا که همشهری هستیم نمی دونید که هزینه کیک شکلاتی با سس شکلاتی چقدره چطور حساب می کنن؟؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
حالا که همشهری هستیم نمی دونید که هزینه کیک شکلاتی با سس شکلاتی چقدره چطور حساب می کنن؟؟

چرا سفارش کیک شکلاتی یه کیک کوچیک میتی کیک تقریبابدون موزوگردو ساده ظاهرشم ساده بود70تومن

البته این نرخ برای اردیبهشت بودالان بیشترشده توقنادی گذاشته بودندپرسیدیم ظاهرشم ساده ساده بود

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چرا سفارش کیک شکلاتی یه کیک کوچیک میتی کیک تقریبابدون موزوگردو ساده ظاهرشم ساده بود70تومن &nb ...

اها یعنی خامه کشی و اینا کنم ؟

خیلی وقت گیره که بعد تو کافه معمولا کیک شکلاتی سرو میشه

اها یعنی خامه کشی و اینا کنم ؟ خیلی وقت گیره که بعد تو کافه معمولا کیک شکلاتی سرو میشه

اره یه خامه کشی ساده

اره سفارش هاشون شکلاتی بیشتره چون دوست دارنداکثراسفارش میدن مردم

اره یه خامه کشی ساده  اره سفارش هاشون شکلاتی بیشتره چون دوست دارنداکثراسفارش میدن مردم

اره ممنون ببینم چی میشه 😋💖

مثلا چه کاری؟‌کارای هنری کلا وقت زیاد میگیره 

هر کار هنری ک بلد هسید ...

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
هر کار هنری ک بلد هسید ...

نقاشی رو سفال .عکاسی . خیاطی . ساخت بدلیجات با مهره های رنگی اینا بلدم 

سلام گلم .

چون بچه ی کوچک دارید ،کیک پزی فعلا براتون وقت گیره .

به نظرمن میتونید گلدوزی انجام بدید .فقط روی یک کارش تمرکز کنید .

مثلا زیورالات گلدوزی یا فقط جانماز عروس ،روی حوله و ،،،،،

هم کارتروتمیزی هست و هم اینکه زیاد وقتتون رو نمیگیره .

سلام گلم . چون بچه ی کوچک دارید ،کیک پزی فعلا براتون وقت گیره . به نظرمن میتونید گلدوزی انجام بدید ...

راست میگید کاش بلد بودم 

راست میگید کاش بلد بودم 

عزیزم یادگیریش خیلی راحته .چندتا دوخت را یادبگیرید ،برای شروع کافیه .

اگه اینستا دارید اموزش گلدوزی زیاده 

خوبیش اینه بریزوبه پاش زیادی نداره .هرجا برید میتونید وسایلتون روببرید .فروشش هم بستگی به تلاش حودتون داره

من تل گرام دارم .فعلا توکانالم وسایلش روگذاشتم .تا سرفرصت فیلم هم بذارم .اگه سوالی داشتید اونجا درخدمتم .چند نمونه از کارهام رو هم گذاشتم برای فروش .میتونید ببینید .کانال من

mahtin.gallery

عزیزم یادگیریش خیلی راحته .چندتا دوخت را یادبگیرید ،برای شروع کافیه . اگه اینستا دارید اموزش گلدوزی ...

ممنون‌ عزیزم‌ اره همین کثیف کاری و ریخت پاش منو از

کار نقاشی سفال منصرفم کرد ‌‌باشه حتما سر میزنم