2777
2789
عنوان

کسب درآمد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 48 پست
اگه روستا زندگی میکنی مرع و خروس پرورش بده خوبه

نه خیر مرکز استان بوشهریم و آپارتمان نشینیم 

اه مرغ و خروس 😟🤢🤮🤮ایده رو 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خخخخ ای خدا      هر کی هر چی میگه می‌زنی تو ذوقش ٫.اخه با این مقدار پول میخای چکار کنی 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
خوب نگفتی عزیزم که اولش کجای بوشهری خوب 

اصن روستا نداره 😁چندتا شهر کوچیکه که بوشهریا باغ ساختن تفریحی میرن 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

نه وقت خیاطی داری از ارایشگری بدت میاد مرغ و خروس که میگی عوق به نظرم با پولت اوراق بهادار بخر 😂😂😂

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
خخخخ ای خدا      هر کی هر چی میگه می‌زنی تو ذوقش ٫.اخه با این مقدار پول میخای چکار کن ...

نزدم تو‌ ذوق کسی دارن نظر میدن خیلی هم ممنونشون هستم ولی مطابق شرایط و علاقه هام نیست بعضی ایده ها 

😐 خب چکار کنم پولم همینه

خیلیا رو میشنوم با 400 تومن شروع کردن کارشون رو 

نزدم تو‌ ذوق کسی دارن نظر میدن خیلی هم ممنونشون هستم ولی مطابق شرایط و علاقه هام نیست بعضی ایده ها&n ...

طلا بخر همین 

همشهری میتونیداگرشیرینی پزی بلدیددرست کنیدبعدبفروشیدیاپیج بزنیدبرای کیک وشیرینی پزیتون

اموزش هم میتونیدببینیدباهزینه  مناسب

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

همشهری میتونیداگرشیرینی پزی بلدیددرست کنیدبعدبفروشیدیاپیج بزنیدبرای کیک وشیرینی پزیتون اموزش هم میت ...

مرسی عزیزم 

اره اینم بلدم اما وقت گیره دخترم یک ماه و نیمشه 😟😒

مرسی عزیزم  اره اینم بلدم اما وقت گیره دخترم یک ماه و نیمشه 😟😒

ببینیدمن  چندسال پیش خالم یه کیک درست کرده بودبردکافی شاپ بعدمدیرش گفت مثلابعضی وقتادرست کن بیاربفروشیم ولی قبول نکرددیگه

نگاه مثلایه کیک درست می کنیددست وکارتون روببینند خودشون میان برای خرید

بعدهمون یکی توکافی شاپ تکه های کوچیک میزارندکارپاره وقته 

یاسفارش میدن 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ببینیدمن  چندسال پیش خالم یه کیک درست کرده بودبردکافی شاپ بعدمدیرش گفت مثلابعضی وقتادرست کن بیا ...

اره اینم میشه کیکامم اتفاقا خیلی خوشمزه س بهش فکر میکنم 

اره اینم میشه کیکامم اتفاقا خیلی خوشمزه س بهش فکر میکنم 

کارت میگیره اتفاقااگردست وکارت خوبه بیشترسفارش میدن

کیک هم خیلی گرون هست وسایلش