2777
2789

پنج روزه 

چه توقعی داری

صبر کن 😐

با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻‍♀)👊🏻

تا دو ماه نفس تنگى طبيعيه ، داخل مجراهاى بينى ورم داره خب ولى درست ميشه 👌

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورم پشت لب یکماه دیگه میره تنفس هم یکماه دیگه خوب میشه 

شماهم عمل کردی؟

اخ ینی ورمه یا برجسته شده

واینکه میتونم نفس بکشم ولی تنگی میارم ترجیح میدم با دهنم نفس بکشم

تا دو ماه نفس تنگى طبيعيه ، داخل مجراهاى بينى ورم داره خب ولى درست ميشه 👌

شما هم عملی هستی ب نظرت می ارزه ب سختیش  ینی واقعا درست میشم کیپ نیست ها فقط با بینیم راحت نفس نمیکشم

عکس پروفایلت خودتی  بینیتو عمل کردی خوسگلی

نه عزیزم عکس خودم نیست

با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻‍♀)👊🏻
شما هم عملی هستی ب نظرت می ارزه ب سختیش  ینی واقعا درست میشم کیپ نیست ها فقط با بینیم راحت نفس ...

آره بابا كلا بايد ٢ ماه مراعات كنى ، در عوض كلى تغيير ميكنى 

البته الان براى اين سوال كمى ديره 😄 

مباركه به هر حال 💛

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 
شماهم عمل کردی؟ اخ ینی ورمه یا برجسته شده واینکه میتونم نفس بکشم ولی تنگی میارم ترجیح میدم با دهنم ...

بله عمل کردم ولی چندین سال میگذره الان توی بینی پر از لخته خون هستش و ورم داره باید مدام با سرم شستشو بشوری و صبر کنی تا ورم بخوابه 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
بله عمل کردم ولی چندین سال میگذره الان توی بینی پر از لخته خون هستش و ورم داره باید مدام با سرم شستش ...

ینی بعد چ مدت میتونم پیش بچم بخوابم قلبم داره تیک تیک میشه بعد چ مدت بینی مثل بینی قبلی محکم میشه یا اصلا نمیشه.تا حالا بینیت ضربه خورده

واقعا خجالت بکش ☹ ۵ روزه همش چ انتظاری داریا  بیخیال باش  تا یماه اول ک اصلا توقع خوب ب ...

خیلی پشیمونم اونقد خودم زدم و گریه کردم ک نگو همش دلم میخاد ب پهلو بخوابم پیش بچه ها بشینم بغل کنم دلم بینی محکم قبلیمو میخاد با اینکه بزرگ بود

بله عمل کردم ولی چندین سال میگذره الان توی بینی پر از لخته خون هستش و ورم داره باید مدام با سرم شستش ...

بنظرت پشت لبم هم میخوابه.ب نظر من نمیخوابه چون وقتی بینی رو با دو دست میگیری جمع میکنی ی جا اون پشت لب هم جمع میشه دیگ ورم نیس که خیلی بد شده میخندم دندونام دیده نمیشه