2777
2789
عنوان

ترم اولو ری*دم

565 بازدید | 20 پست

وای همه نمره هام بیسته جز یکی که نوبت اولو شدم تک 

چ کنم😐 معدلمووو کلی اورده پایین 

امشب جام تو خیابونه 

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

اشکال نداره ترم دو جبران میکنی انشالله

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

طبیعیه

نفر بعد   

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم البته من همرو گند زدم👐😑

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .