2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت🥲😑

238 بازدید | 10 پست

من دیروز از روی جوگیری و کنجکاوی رفتم یه بیبی چک خریدم 

بعد استفادش کردم روش دوتا خط اومد 

حالا مشکل اینجاست من تاحالا پسر بالا ۱۰ سال از خیلی خیلی نزدیک ندیدم و مجردم با کسی هم رابطه نداشتم د پسر هم نداشتم 

شاید بخاطر نزدیک بودن تاریخ پریودیم باشه نمیدونم 

این بیبی چک از رو چی بارداریو تشخیص میده ؟

کل شب از استرس اینکه نکنه حامله ام خودم خبر ندارم  نخوابیدم

ولی خب خواهشا یه دعا و صلوات برا شفای من بفرستید نمیدونم فازم چی بود یا چه فکری با خودم کردم رفتم بیبی چک خریدم 

خدایا....

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

😂😂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسشو بفرست ببینیم😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

عجب! 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

شاید کیت تخمک گذاری خریدی !

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.