منم اینجوری بودم متاسفانه اصلا خابم نمیبرد آخرا هم که دیگه اصلااااااا بچم عادت کرده متاسفانه به اینجور خابیدن تاثیر گرفته الان که اسفند چهار سالش میشه شبا خاب نداره روزا تا لنگ طور میخوابه شبا تا اذون بیداره
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
وای خدایا یعنی بچه منم ب دنیابیاد خوابیدنش اینجوریه😮😮😮
نمیدونم برا من که تاثیر داشت و اینجوری شد ایشاللا که برا شما نشه چون واقعا افتضاحه اینجور خابیدن برا بدن ولی متاسفانه شده عادت برام، اولا هم که تازه زایمان کرده بودم کم خونی و ضعف اینا و فلان واقعا خیلی سخت بود برام
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
فک کنم همش ب مادرمربوطه اخه گناه من چیه شبابیدارم ک این بچه هم این مدلی دربیاد
آره من که تاثیرشو دیدم ولی واقعا هم نمیتونستم بخابم هرکاری میکردم زودتر از سه اینا نمیشد بخابم اکثرا تا اذون بیدار بودم، اذیت بودم، پسرمم تا می رفتم تو جام همش وول میخورد یعنی صب تا شب کلا دوسه بار و خیلی کم تکون میخورد ولی شب که میرفتم تو جام انگاری مسابقه ی دو میدانی داشت همش ورجه وورجه میکرد😄
[QUOTE=224675660]منم یروز توسایت به همه میگفتم صلوات بفرسن برام الان دردای حاملگی میکشم[/QUO ولی ...
عزیزم استرس نداشته باش به بیخیالی طی کن انشاءالله که خدا یه نی نی به خوشگلی نی نی پروفت بهت میده فقط استرس نداشته باش چون استرس خودش عامل نگرفتن بچس بسپربه خدا و چله صلوات هدیه به ابراهیم هادی بردار انشاءالله حاجتت براورده میشه
من به قربان خدا تا که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍