2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 18 پست
منو به مرز جنون بردا واقعا ناراحتی عصاب گرفته بودم مشت مشت قرص میخوردم الان که همسرمو میبینم میگم‌خد ...

خداروهزاران مرتبه شکر به ارامش رسیدی

منم عصبی و بی اعتماد بنفس شدم😔برام دعا کن روند طلاقم به نفعم باشه دیگه نمیتونم کتکا و بددلیا وشکاک بودناشو تحمل کنم.کاش برمیگشتم10 سال قبل وبله نمیگفتم به این ادم که بویی از انسانیت نبرده😔

خداروهزاران مرتبه شکر به ارامش رسیدی منم عصبی و بی اعتماد بنفس شدم😔برام دعا کن روند طلاقم به نفعم ...

عوضی بشکنه دسش ایشالا

فقط صبور باش همین قاضی اکثر اوقات ب نفع مرداس ولی ناامید نشو وایسا بگو‌طلاقمو میخام

از خدا میخام هرررچی ب صلاحته همون بشه انشالا 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوضی بشکنه دسش ایشالا فقط صبور باش همین قاضی اکثر اوقات ب نفع مرداس ولی ناامید نشو وایسا بگو‌طلاقمو ...

باز اگه قبول میکرد اشتباهشو بخاطر بچم برمیگشتم ولی ب دروغ قسم میخوره تو جلسات شورا که من اصلا نزدم.

میگم بی انصاف پس کی منو کبود میکرد؟چون تاحالا نرفتم پزشکی قانونی داره سواستفاده میکنه😔

امیدم به خداست قاضی اول من خداست سپردم به خدا

ممنون عزیزم برات صلوات فرستادم

باز اگه قبول میکرد اشتباهشو بخاطر بچم برمیگشتم ولی ب دروغ قسم میخوره تو جلسات شورا که من اصلا نزدم. ...

کاش حداقل وقتایی ک میزدت میرفتی شکایت میکردی ازش

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷