2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روانشناس هم رفتین؟ رابطتون هر چند مدته ؟

من لباس و ارایشمو عوض کردم نشد.سعی کردم مهربونتر و خوش اخلاقتر باشم نشد.ساعتای مختلف شبانه روزو امتحان کردم نشد.خودم ازش درخواست کردم پسم زد.موضوع رو رک و پوست کنده گفتم نشد.با گریه گفتم نشد.با دعوا گفتم نشد.غذای گرم و محرک،ویتامین ای،زنجبیل و ....

حتی رفتیم پیش مشاور بدتر شد!

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
من شوهرم سردنیست ولی واسه مشکل بارداری رفتیم دکتربه شوهرم داروداداوناروکه میخوردخیلی زیادتحریک میشدب ...

کلا موقتی هست یه یک ماه خوبه باز برمیگرده با دارو 

من لباس و ارایشمو عوض کردم نشد.سعی کردم مهربونتر و خوش اخلاقتر باشم نشد.ساعتای مختلف شبانه روزو امتح ...

منم سال هاست همین مشکل رو دارم . با لباس که اصلا تحریک نمیشه .مشاور هم دو تا رفتیم فایده نداشت اما میخوام باز برم پیش یکی دیگه 😢 خیلی سخته 

من لباس و ارایشمو عوض کردم نشد.سعی کردم مهربونتر و خوش اخلاقتر باشم نشد.ساعتای مختلف شبانه روزو امتح ...

بچه دارین یا نه؟ فکر جدایی هم افتاده به سرت ؟