2777
2789
عنوان

بد باختم زندگیمو

439 بازدید | 16 پست

شرمنده خانواده شدن بخاطر ازدواج اشتباهت سختتتته امیدوارم تجربه نکنین عشق چیز خوبی نیس ای کاش خدا این امانتو دس ماها نمیداا ناشکری نیس ولی امتحان سختیه ک از پسش بر تمیامم خدااااا ای امانتت فقط منو خوار ذلیل کرد اگه امتحان من این بود سخت بود😪😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اگه بهش نمیرسیدی و ازدواجت سنتی یود بد درمیومد باز گله میکردی ک نزاشتن با کسی ک دوسش داشتم ازدواج کنم.زندگی همینه دیگه فقط حای مقصر عوض میشه .گرچه برا اشتباهاتمون نباید دنبال مقصر باشیم

منم دقیق مث تو شدم😔😔

سخته تو ازدواج من همه مخالف بودن اصرار کردم و جونمو واسطه کردم حالا شدم ی دختری گ از عشق اونطور زخم خورد خو د ادم هم روش نمیشه رب تو چش اطرافیان نگاه کنه

سخته تو ازدواج من همه مخالف بودن اصرار کردم و جونمو واسطه کردم حالا شدم ی دختری گ از عشق اونطور زخم ...

عاشق شدین؟؟من عاشقش شدم و بتچا مختلفت همه ازدواج کردم بدون عروسی و جهیزیه از طرف همسرم ولی تر زد حسابی و حالا من موندم و تصمیمم و عواقبش......

حالا اگه بهش نمیرسیدی و ازدواجت سنتی یود بد درمیومد باز گله میکردی ک نزاشتن با کسی ک دوسش داشتم ازدو ...

مقصر فقط خودمم دنبال کسی نیسم ولی اب کاش نمی‌رسیدم بهش تا همیشه ی مرد خوب تو خاطراتم بمونه انقد کینه ب دل ازش نداشم

عاشق شدین؟؟من عاشقش شدم و بتچا مختلفت همه ازدواج کردم بدون عروسی و جهیزیه از طرف همسرم ولی تر زد حسا ...

من ۷ سال دوس بودیم عشق و عاشقیمونو همه میگفتن ولب خوب دخالت و اختلافات ...نزاشتن من هنوز نامزدم .

مشاوره برو حتما باز مشکل از خودت نباشه پشیمون شی یعدا حتما پیش مشاور بروووو

از دوران دوستی ب مشاوره میرفتیم ولی بعد ازدواج دخالت خانواده هاااا اینا زیاد شد مشاور میگه بعضی پرده ها از بین رفته بینتون