2777
2789
عنوان

کار دم عیدی

92 بازدید | 8 پست

خانوم هایی ک دم عیده و میخوان درامد داشته باشن بهم تو تلگرام پیام بدن ایدیم@partobato23 

یا این شماره ۰۹۳۷۲۹۶۹۷۰۰

اینجا نمیتونم پاسخ بدم فقط تلگرام 

منتطزتونم عشقا😍😍😍بیاید دم عید لباسای خوشجل بگیریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای همون شرکت کلاهبرداریه

کدوم‌کلاهبرداره من ک دارم کار میکنم و راضیم بعضی ها از اسم شزکت استفاده کردن کانال زدن و بعد واریزی بلاک‌میکنن و سواستفاده در کل اصل شرکت ک معتبره و وجود داره

همش الکیع

از ادم پول میگیرن ب بهانه تایپ یا کارهای دیگه وقتی وارد کانال میشی ی شرایط مسخره ای واس تایپ کردن گذاشتن ک تقریبا عیچکس نمیتونه انجام بدم

خدا لعتتتون کنه 

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
همش الکیع از ادم پول میگیرن ب بهانه تایپ یا کارهای دیگه وقتی وارد کانال میشی ی شرایط مسخره ای واس ت ...

گلم تایپ و جزوه نویسیش کاملا رایگانه و خیلی از اطرافیان ک‌من دیدم دستمزد گرفتم حالا یکی نتونسته انجام بده دلیل نمیشه ک همه نمیتونن

گلم تایپ و جزوه نویسیش کاملا رایگانه و خیلی از اطرافیان ک‌من دیدم دستمزد گرفتم حالا یکی نتونسته انجا ...

عزیزم من خودم پول ریختم و وارد شرکت پرتو با تو شدم 

دیدم لطفا برای اینکه خودتون ب پول برسید پول مردمو با گول زدن نگیرید

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
عزیزم من خودم پول ریختم و وارد شرکت پرتو با تو شدم  دیدم لطفا برای اینکه خودتون ب پول برسید پو ...

گلم مبگم ک یکی نتونسته قرار نیس همه نتونن منم میگه کسایی ک دنبال کارن کازش درامد داره مگه چیزی غیر این میکم