2777
2789
عنوان

وای خدا😓😓

108 بازدید | 18 پست

دوستان حالم ب شدت بده و سردرد عجیبی دارم فقط بخاطر خانواده ی شوهرمه پدرشوهرم نه ماشین بلده برونه نه ماشین داره بدبختانه ما پیشونیم و هرجا برن باید شوهر من زحمتشو بکشه حالا روستای مامانم اینا با روستای مادربزرگ شوهرم پیشه همه هر وقت خواستم برم با شوهرم خونمون ایناهم با اومدن ک بیان خونه مادربزرگ شوهرم و من بشدت حالم بده ک چرا کم پیش میاد من با شوهرم ی بار تنهایی بریم خونه مامانم حالا بد از مدت ها خواستیم فردا با شوهرم بریم ک این مادرشوهره پیداش شد ک نه نرید پنج شنبه چهلم عمومه و بمونید اون موقع برید مارم ببرید حالا من ب شوهرم میگم من حالیم نیس باید فردا بریم من دلم تنگ شده ی بار خواستم باهات دوتایی برم اما انگار قسمت نیس شوهرمم میگه دیگه نمیبرمت راه دوره بزار کلا پنجشنبه بریم من نمیتونم دوبار برم و بیام ب شدت دعوا کردیم و الان قهریم همش میگم چه غلطی کردم ک همش باید تو ماین مزاحم داشته باشم هر موقع ام اونا باشن من باید پشت بشینم خیر سرم همشو ی جا گفتم نگید قطره چکونی بود خسته ام بخدا دیگع نمیکشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بخاطر این چیزا باشوهرت دعوا نکن

ببین گلم تومیتونی درطول هفته حتی اگر شوهرت نمیتونه تا پارکی جایی دونفری برین

حالا پدرشوهرت و مادرشوهرت رو نزنن ب بچشون بکی بزنن گلم

بجاش ب شوهرت بامهربونی بگو عزیزم مرسی ک ایقد بفکر پدرمادرتی،یجاهایی نازکن عشوه بیا بگو وای دوسدارم درکنارت ک رانندگی میکنی سرمو بزارم روشونت و تماشا کنم رانندگیتوو .ازاینن چیزای زنونه

بااین چیزا خودتو عصبی نکن،این همه وقت داری باشوهرت

تازع چقدد ثواببب میبری ک اونارو میبرین دلشونو شاد میکنین

شاید فکرکنی قدرندونن ولی ههیچچچ پدرمادری ایطور نیست درضمن ثوابت پیش خدا گم نمیشه

منم زنشم میگم منو فردا ببر اونا رو پنج شنبه

اینجور نگو

شوهرتو حساس نکن

میتونی خیلی بهتر بگی

توباید بفکر شووهرت باشیاا خب خسته میشه 2راه بره بیاد خانمشی درکش کن...ایشونم درک میکنه ولی نمتونه مادرشه

هییچووقتم نگوو مادرت یاپدرت یاا زنتتت،فرق نزار گلم مقایسه نکن

عزیز نمیگم نبر میگم منو قرار بود فردا ببری ببر من پنج شنبه نمیام اونارو پنج شنبه

اها درسته شماهم حق داری گلم♥

ولی اگه راه دوره همون پنجشنبه برو دفعه بعد ک خاستی بری خونه مادرت قبلش ب مادرشوهرت اینا خبر نده که باهاتون نیان و بگو یهویی شد رفتم

منتظرتم پسر قشنگم🌱