2777
2789
عنوان

کاشت مژه به نظرتون خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 36 پست

منم خیلیدوس دارم‌ ولی نمیتونم برم 

یه مدت تحقیق کردم اصلا عوارضی نداره ولی حتما جای معتبر برین و با بهترین مواد استفاده کنن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

به چشما که خیلی جلوه میده اما باعث ریزش مژه میشه منم به خاطر همین میترسم انجام بدم🤦‍♀️

من مشکلی ندارم حتی ۶۰۰ یا ۷۰۰ بدم فقط میترسم چهارتا مژه خودمم بریزه بعد دیگه افتضاح مژه هم خیلی حساسه اگه ریخت دیگه به مصیبت رشد می‌کنه 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلیدوس دارم‌ ولی نمیتونم برم  یه مدت تحقیق کردم اصلا عوارضی نداره ولی حتما جای معتبر برین ...

عوارضش حساسیت چشم و سوزش و قرمزیشه

ریزش مژه هم هست

البته بستگی ب مواد و جایی ک طرف میره داره

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
میشه بگی چقدر هزینه کردی ؟

دوسال پیش بود برای عروسی 

فکر کنم ۱۰۰ یا ۱۵۰

ولی نزدیکای یک ماه قشنگ موند

من خیلی صورتمو میشورم به هواي وضو گرفتن ولی خوب موند

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من مشکلی ندارم حتی ۶۰۰ یا ۷۰۰ بدم فقط میترسم چهارتا مژه خودمم بریزه بعد دیگه افتضاح مژه هم خیلی حساس ...

من یکی از اطرافیام انجام داد

خدایی خیلی ظاهر آدمو خوشگل میکنه

ولی هم دوره ترمیمش کوتاهه و اگه خیلی مراقبش نباشی زودی میریزه و باز باید بکاری

هم اونی ک کاشته بود میگفت مژه هام ریخته و تار های مژم کمتر شده

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹

خیلی خوبه

من هر سری ده بار ریمل میزنم

الان ۴ ماهه اکستنشن میکنم راحت شدم 

اصلا ریزش مژه غیر عادی نداره

من قبل اکستنشن هم هر ۳ ماه مژه هام به رشد نهایی و‌بلند ترین حالت میرسید بعدش میریخت و سریع در میومد

خیلی خوبه من هر سری ده بار ریمل میزنم الان ۴ ماهه اکستنشن میکنم راحت شدم  اصلا ریزش مژه غیر ...

میشه بگی هزینش چقدره ؟ 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

2790
2778
2791
2779
2792