2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه متاسفانه راهی نیس

بالاخره با تمام سختی ها به هدف قشنگم رسیدم:)) دانشجو پزشکی🧡موفقیت شانسی نیس باید به دستش بیاری✋🏻♥️                اردیبهشت ماه بود که منو تنها گذاشتی🥺🖤 میشه برای شادی روح مامان قشنگم صلوات بفرستید                                             

واتساپتوحذف ونصب کن بعد بازیابی بزن ایشالله ک برگردن تنها راهش همینه حذف حساب نزنی فقط واتساپ پاک کن دوباره بنصب

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

ارعربرنامه داره

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت..