2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟  چی شده؟

بی پولی تا دسته رفته ...

مزخرف ترین سال زندگیم بود امسال

از صد جا حقوق و پول میرسه و ب هیچ جا نمیرسه تهش باید یا قرض بگیریم یا از بی استامینفونی بمیریم

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
بی پولی تا دسته رفته ... مزخرف ترین سال زندگیم بود امسال از صد جا حقوق و پول میرسه و ب هیچ جا نمیر ...

سعی کنید بهتر مدیریت کنید... تو شرایط الان خیـــلیا 

درگیر مشکلات مالی هستن...امیدوارم خدا به سفره تون

برکت بده💎

سعی کنید بهتر مدیریت کنید... تو شرایط الان خیـــلیا  درگیر مشکلات مالی هستن...امیدوارم خدا به ...

ماشین خراب شد

جاروبرقی بخاطر نوسان برق سوخت

اسانسور مجتمع سقوط کرد پول تعمیر دادیم

شوهرم عمل کرد

خودم نوبت ویزیت دارم

حقوق این ماه شوهرمو ندادن

همه اینا تو دی ماه😐

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
سعی کنید بهتر مدیریت کنید... تو شرایط الان خیـــلیا  درگیر مشکلات مالی هستن...امیدوارم خدا به ...

ممنون عزیزم مرسی مهربون

ان شالله برای همه

ماشین خراب شد جاروبرقی بخاطر نوسان برق سوخت اسانسور مجتمع سقوط کرد پول تعمیر دادیم شوهرم عمل کرد ...

عزیزم...اخی حق دارین...بعضی وقتا هم اینجوری...

گهی زین به پشت و گهی پشت به زین.... الان شوهرتون

حالش خوبه؟ خودتون چه مشکلی دارید؟

عزیزم...اخی حق دارین...بعضی وقتا هم اینجوری... گهی زین به پشت و گهی پشت به زین.... الان شوهرتون حا ...

والا خاهر این ماه خیلی بد شد

من چند ماهه ک دنبال درمانم واسه بچه دار شدن

یه سالی هس اقدامیم

شوهرم فتق شکمی عمل کرد

عاره خوبه شکرخدا 

خودمم تازه افتادم دنبال درمان جدی

ازمایشای ماه گذشته میلیونی بود

حالا فردا باید برم پیش دکترم داروی جدید بده

چقد مهربون حرف میزنی

دلم اروم گرف احوال پرسیدی

ببخش انرژی منفی دادم تو تاپیکت