2777
2789
عنوان

یه دخترم متولد71

556 بازدید | 69 پست

دانشجوی دکترا

تو خانواده پرجمعیت بزرگ شدم

همیشه تـو جمع خواهرام بیشترازمن درخشیدندشایدچون خوشگل بودن

مگه منو خدا نیافریده،مسول قیافه ام منم،مسول قدم که از همه کوتاه تره

چرا خدا حواسش ب من نیس

چرا

وقتی خواهرای کوچکترم بکی یکی داشتند ازدواج میکرد

و حالا که یکب یکی داذن زایمان میکنند

کسی از بستگان هست ک سنش بالاس ولی اصلاااا ازدواجو دوست نداره

من ک له له میردم چرا جور نمیشه

چندساله.دارم دعامیکنم

اما دریغ از اجابت

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چوب قیافمو خوردم همیشه. از ازدواج منصرف شدم چون پسفردا شوهرم مطمعنم ک قیافمو ت سرم میکوبه

کاربری ششم نواربهداشتیتونم سابق  تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکس‌برگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطی‌ناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت می‌رسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.

فقط عکس چاره مشکل است☺

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

زورکی چیزیو نخواه عزیزم قسمتت باشه به وقتش بهترینش قسمتت میشه منم قدم کوتاهه ولی چون مدل و مانکن نیستم برام مهم نیست سنتم بالا نیستش که 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

عزیزم به خودت افتخار کن که تا این سن درس خوندی و مستقلی 

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡

هیچ چیز رو زوری از خدا نخواه 

همه چی به وقتش 

اعتماد بنفس داشته باش ماشالا باهوش بودی که تا دکترا رفتی 

ان شاءالله بهترینا رو خدا نصیبت میکنه 

ازدواج خوب ربطی به خوشگلی و زشتی نداره 

سنی هم نداری هنوز خیلی وقت داری