2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم من قصدم ازدواجه

766 بازدید | 26 پست

با پسری ک خیلی گیر میده بهم ک اشنا بشه اصلا حوصله دوستی ندارم 

تازه از یک رابطه سمی با کلی دلشکستگی اومدم بیرون

اینم ول کن نیست پسره . 

ب نظرتون همون اول بهش بگم من قصدم ازدواجه و نمیتونم دوست باشم باهات اگ میخوای واس اشنایی ازدواج اقدام کن ؟

زشت نیست؟

یا اینکه چون تازه از یک رابطه دوستی سمی با حال بد اومدم بیرون صبر کن و فکر اینچیزا نباشم؟

البته ۹۹ درصد پسرا اهل ازدواج نیستند تو این دوره زمونه بعید میدونم این اقا هم اهل ازدواج باش کبخوام اینجوری بهش بگم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه تو اینه که هنوز مهر اون رابطه خشک نشده رفتی دنبال بعدی

یکم به خودت زمان بده دختر خوب

به فکر پیشرفت و ارتقای خودت باش برای خودت وقت بذار درامدتو زیاد کن برو بگرد یه مدت تنها باش

You are the cause of my euphoria🎇🎈💌💒
اره من همون روز اول در حین پیشنهاد دادنش گفتم من نیتت برام مهمه اگر قصدت ازدواج بمون اگرنه اصلا نیاز ...

میترسم دوباره دلم بشکه 

پسرا هم ماشالا اینقدر گرگ ان ...

البته پسره خیلی سبکه ، یعنی اخلاقشه ادم جدی نیست ک جدی صحبت کنم باهاش

میترسم دوباره دلم بشکه  پسرا هم ماشالا اینقدر گرگ ان ... البته پسره خیلی سبکه ، یعنی اخلاقشه ...

خب خیلی رک بهش بگو من نمیخوام تو زندگی دونفره شما باشن احساس پستی بهم دست میده

اگرم گفت زنمو ول میکنم میام با تو بگو زنتم ول کنی من باهات نمیمونم چون بخاطر من اونو ول کردی

واقعامردی که به زنش خیانت میکنه چجوری بهش اعتماد میکنید؟

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست