2777
2789
عنوان

دنیای بی عدالت

54 بازدید | 3 پست

چرا هر موقع میرم و پیش خدا التماسش میکنم که کمکم کنه من و به عشقم برسونه بیشتر من و میرنجونه 😭

چرا هر دفعه که نا امید میشم دوباره به خدا اعتماد میکنم و همون بلا رو سرم میاره 😭

چرا بهم پدر مادری نداد که درکم کنن چرا عشقم باید اینهمه حرف بارش بشه فقط بخاطر اینکه من و دوست داره 😭

چرا زندگیم طلسم شده مگه من به کی بدی کردم خدایا من بد چه کسی رو خاستم 😭

چرا هر دفعه زجرم میدی اگر قرارع بهش نرسم حد اقل من و بکش راحت شم این لطف در حقم بکن 😭

هر دفعه یه دری و برام باز می‌کنی و من و تو بن بست تنها میزاری 

الان چیکار کنم پیش کی گریه کنم😭حالم بده هیچکس درکم نمیکنه 

این چه خداییه آخه اینهمه که میگن خدا مهربونه کجاس پس وقتی که از زجر و غصه بمیرم اونجا میخاد بیاد 😭

شنیدم عشق سختی داره ولی اینقدر ؟؟

همین امشب اینجا نوشتم که هر کی میخونه حد اقل دلش به حال من بدبخت بسوزه خدا که من و دوست نداره شما برام دعا کنین که همه چیز درست بشه 

اگر بهش نرسم قسم میخورم که یا خودم و میکشم یا اینکه قطعا دیوونه روانی میشم که باید تو تیمارستان ولم کنن

این دنیا و خوشی دنیا باشه مال بنده های خوب خدا

من و فقط ببره راحت شم 

😭😭😭😭😭

سلام عزیزم  واسه عشقت پیش خدا اینقدر اصرار نکن بجاش بگو خدایا اگه این شخص صلاحمه بزار به هم برسیم باور کن بعضیا با زور و اصرار از خدا عشقشون خواستن الان عین چی پشیمونن

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وَ عَسي‏ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسي‏ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُون:

چه بسا چيزي را خوش نداشته باشيد، حال آن كه خيرِ شما در آن است. و يا چيزي را دوست داشته باشيد، حال آنكه شرِّ شما در آن است. و خدا مي‏داند، و شما نمي‏دانيد.

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹