2777
2789
قابلمه پارتی دیگه چیه

یچیزی ک خودمون رسمش کردیم

ی شبایی هرکس غذاشو میاره دورهم جم میشیم میخوریم ، میریم خونه مادرشوهرم یا مادرم یا حتی دوستای خانوادگی مون یا اونا میان

اینطوری نه کسی ک مهمونی میده خیلی خرج میوفته دستش هم اینکه کلی غذاهای مخلتف میخوریم  خیلیم خوش میگذره

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
چجوریه ،من فقط ته گلوم احساس خارش دارم با تک سرفع

منم ی جورایی

بیشتر حس میکنم گلوم زخم شده.. سرگیجه و بیحالی و سردرد دارم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ی جورایی بیشتر حس میکنم گلوم زخم شده.. سرگیجه و بیحالی و سردرد دارم

من هیچی 🤔 

انشالله زودتر حالتون خوب بشه ، مایعات بخورید، آب نمک قرقره کنید

❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
یچیزی ک خودمون رسمش کردیم ی شبایی هرکس غذاشو میاره دورهم جم میشیم میخوریم ، میریم خونه مادرشوهرم یا ...

والا رسم خوبیه ... دیگه خرج رو دست یه نفر نمیمونه و صله رحم هم شده و خدارو هم خوسحال میکنین 

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
بیحالی رو ماهم داریم انشالله بهترشید اگه بقیه نگرفتن ماسک بزنید

ممنون عزیزم، همچنین🌺

شوهرم چند روز قبل از من گرفت.. 

داداشمم یکی دو روز زودتر از من. مامان بابامم پیشش هستن ولی جالبه اونا نگرفتن!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من هیچی 🤔  انشالله زودتر حالتون خوب بشه ، مایعات بخورید، آب نمک قرقره کنید

ممنونم، همچنین🌺🌺🌺

انقد خوردم ک الاناس ویروسه بیاد بگه بسه😅

نودل سرخ شده ؟   نودل رو معمولا با آب میپزن

کاربرروییچکاگفتن صفحه2، منم خواستم یادبگیرم ازایشون

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
بله انگاری من سردردم بیشتر، خسته و بیحالم، سرگیجه ام دارم. انگارگلوم زخم شده..

سردته یک لیوان آبجوش ولرم باعسل وآبلیموبخورگرم میشی،سردردت شایدماله گرسنگی باشه من اون دفعه ای سرماخوردم آبجوش باغذاخوردم بهترشدم 

تخم مرغ آبپزباسیب زمینی بخور

نوش جونتون ،میشه بمن یادبدی لطفا نودل سرخ شده چجوریه؟ممنونم ازمحبتت 

اره عزیزم

نودل رو که هم میشه همین نودلای اماده باشه هم رشته ی نودل به جای اینکه با ادویه ش بریزم تو اب ، خالی میریزم تو اب جوش

معمولا یه کم قارچ بلانچ شده و یه کوچولو گشنیز خشک هم میریزم 

بعد که نرم شد ، ابکش میکنم

میریزم تو تابه

یه مقدار روغن زیتون و فلفل و سس سویا ( خیلی کم در حد یک قاشق چای خوری ) میریزم روش و تفت میدم 

همزمان ادویه اماده یا ادویه ای که خودم مد نظرمه رو هم بهش اضافه میکنم که حین تفت بره به خوردش

بعد میکشم تو بشقاب

دیگه اب دار نیست

بهش میگن نودل سرخ شده یا اسم چینیش چاومین

میشه سبزیجات دیگه ای هم مثل کدو یا پیاز بهش اضافه کرد 

ولی همینجوریشم خیلی خوشمزه تر از نودل تو آبه 

کاربرروییچکاگفتن صفحه2، منم خواستم یادبگیرم ازایشون

اره عزیزم این دستورشه

نودل رو که هم میشه همین نودلای اماده باشه هم رشته ی نودل به جای اینکه با ادویه ش بریزم تو اب ، خالی میریزم تو اب جوش

معمولا یه کم قارچ بلانچ شده و یه کوچولو گشنیز خشک هم میریزم 

بعد که نرم شد ، ابکش میکنم

میریزم تو تابه

یه مقدار روغن زیتون و فلفل و سس سویا ( خیلی کم در حد یک قاشق چای خوری ) میریزم روش و تفت میدم 

همزمان ادویه اماده یا ادویه ای که خودم مد نظرمه رو هم بهش اضافه میکنم که حین تفت بره به خوردش

بعد میکشم تو بشقاب

دیگه اب دار نیست

بهش میگن نودل سرخ شده یا اسم چینیش چاومین

میشه سبزیجات دیگه ای هم مثل کدو یا پیاز بهش اضافه کرد 

ولی همینجوریشم خیلی خوشمزه تر از نودل تو آبه

مگه میشه .. رسم دارین مگه

نه این کارو یکی از دوستامون یادمون داد 

خیلی خوبه اتفاقا 

بیشتر همو میبینیم و کمتر تو زحمت میافتیم 

البته نه همیشه

مهمونیا به جای خودش

ولی مثلا خونه مادربزرگا که ادم نمیخواد تو زحمت بیفتن خیلی خوبه اینجوری 

سردته یک لیوان آبجوش ولرم باعسل وآبلیموبخورگرم میشی،سردردت شایدماله گرسنگی باشه من اون دفعه ای سرماخ ...

ممنونم مهربون🌺 ان شا الله همیشه سالم باشی

نمیدونم چرا ی مدته مدام سردرد میشم.. یعنی اگه ی روز سردرد نشم تعجب میکنم!

خداروشکر پس نگرفتن

آره خداروشکر🤲🏻