اره عزیزم
نودل رو که هم میشه همین نودلای اماده باشه هم رشته ی نودل به جای اینکه با ادویه ش بریزم تو اب ، خالی میریزم تو اب جوش
معمولا یه کم قارچ بلانچ شده و یه کوچولو گشنیز خشک هم میریزم
بعد که نرم شد ، ابکش میکنم
میریزم تو تابه
یه مقدار روغن زیتون و فلفل و سس سویا ( خیلی کم در حد یک قاشق چای خوری ) میریزم روش و تفت میدم
همزمان ادویه اماده یا ادویه ای که خودم مد نظرمه رو هم بهش اضافه میکنم که حین تفت بره به خوردش
بعد میکشم تو بشقاب
دیگه اب دار نیست
بهش میگن نودل سرخ شده یا اسم چینیش چاومین
میشه سبزیجات دیگه ای هم مثل کدو یا پیاز بهش اضافه کرد
ولی همینجوریشم خیلی خوشمزه تر از نودل تو آبه