2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنو نخوردیم

عدس پلو با گوشت قلقلی درست کردم

داریم میریم خونه مادرشوهرم قابلمه پارتی  

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
هنو نخوردیم عدس پلو با گوشت قلقلی درست کردم داریم میریم خونه مادرشوهرم قابلمه پارتی    

قابلمه پارتی دیگه چیه

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
اخ من عاشق لوبیا پلو هستم یه بشقاب برام بفرست

آخ آخ چشم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
 برا شوهر و بچم زرشک پلو خودم نودل سرخ شده

نوش جونتون ،میشه بمن یادبدی لطفا نودل سرخ شده چجوریه؟ممنونم ازمحبتت 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
ینی میرن مهمونی ولی هرکی یه قابلمه غذای خودشو میبره

مگه میشه .. رسم دارین مگه

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
ا میکرون مثله سرماخوردگیه دیگه؟ ما هممون انگار گرفتیم یکم گلومون درد میکنه و مقدار کم سرفه

سوپ بخور

نوش جونتون ،میشه بمن یادبدی لطفا نودل سرخ شده چجوریه؟ممنونم ازمحبتت 

نودل سرخ شده ؟   نودل رو معمولا با آب میپزن

ا میکرون مثله سرماخوردگیه دیگه؟ ما هممون انگار گرفتیم یکم گلومون درد میکنه و مقدار کم سرفه 

بله انگاری

من سردردم بیشتر، خسته و بیحالم، سرگیجه ام دارم. انگارگلوم زخم شده..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴