2777
2789
عنوان

دستور بدین

59 بازدید | 15 پست

دستورپخت خورش مرغی ک خیلی خوشمزه و مجلسی و لعاب دار باشه بهم بدین😋واسه مهمونی میخوام

آخه هروقت مرغ میپزم یا آبکی میشه یا مزه زوم میده🤢

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌ حتمااب زیادمیزاری وزعفرون نمیزنی واینک  همیشه مرغارو بزار یه جوش بخوره باآب جوش بعدآبکش ...

عه آخه جوش بخوره مرغا وا نمیره بخام سرخ کنم؟

من اینطور مبپزم که 

مرغ رو با روغن کم و یکم زنجبیل سرخ میکنم تا بوی زهم نگیره

بعد اینکه خوب طلایی شد توی یه قابلمه دیگه پیاز رو سرخ میکنم هویج و فلفل دلمه رو هم اضافه میکنم و یکم تفت میدم زردچوبه نمک فلفل قرمز و سیاه رو اضافه میکنم و بعد رب رو میریزم حدودا 1 یا ۲ قاشق البته بستگی به رنگ رب داره

تفت میدم یکم تا رب رنگشو باز کنه. یکم آب جوش میریزم و آبغوره و آبلیمو و بعد مرغهای سرخ شده رو روشون میچینم آب مرغ باید روی مرغ رو بگیره یا یکم پایین تر باشه 

بشدت خوشمزه و خوش رنگه عالیه مطمئن باش موقع سرخ کردن اگه زنجبیل بزنی اصلا بوی مرغ حس نمیشه 

بذار مرع بپزه تیست کن اگه ادویه یا آبغوره ش کم بود اضافه کن تمامممم

آهااا نیم ساعت اخر زعفرون دم کرده بریز عالیه

من اینطور مبپزم که  مرغ رو با روغن کم و یکم زنجبیل سرخ میکنم تا بوی زهم نگیره بعد اینکه خوب ط ...

امتحانش میکنم

مرسی از راهنماییت گلم

چجوری پختیش

من اول نمک وزردچوبه رو با هم مخلوط میکنم بعد همه جای مرغ قشنگ میمالم

(اگه وقت داشته باشم یکی دوساعت میذارم به خوردش بره اگه نه که همینطوری سرخ میکنم)

بعد مرغا رو تو روغن داغ قشنگ هر دو طرفش رو سرخ میکنم بعد مرغا رو درمیارم میذارم تو قابلمه 

بعد تو همون روغن رب رو قشنگ سرخ میکنم نمک وفلفل وزدچوبه میزنم بعدرب رو میریزم رو مرغا 

واب جوش میریزم رو مرغ تا کمی بالاتر از مرغا رو اب بپوشونه بعد یه پیاز و وفلفل دلمه حلقه حلقه میکنم میذارم داخلش نمک وفلفلش رو هم چک میکنم میذارم یک ساعت ونیم بپزه با شعله ی کم البته نه خیلی کم

اخر کار هم کمی زعفران میریزم

اگه کسی باردار باشه زعفران نریز گلم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
من اول نمک وزردچوبه رو با هم مخلوط میکنم بعد همه جای مرغ قشنگ میمالم (اگه وقت داشته باشم یکی دوساعت ...

دستت دردنکنه عزیزم

لطف کردی😊🌷

دستت دردنکنه عزیزم لطف کردی😊🌷

خواهش میکنم گلم

خدا رو شکر از زشک پلو با مرغم خیلی تعریف میکنن

وکلی طرفدار داره😂

من برای مهمونی های زیاد ونذری هم با همین دستور درست میکنم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خواهش میکنم گلم خدا رو شکر از زشک پلو با مرغم خیلی تعریف میکنن وکلی طرفدار داره😂 من برای مهمونی ...

اومدم بهت بگم دستورت عاااالی بوووود

همیشه همینجوری درست میکنم فوق العاده میشه😍😘🌷