2777
2789
عنوان

رشته تجربی

118 بازدید | 23 پست

من الان ی چیزی متوجه شدم اینکه نمرات نوبت اول در انتخاب رشته تاثیری نداره.منظورم نمراتی که مربوط به نوبت اول هست. برای شما هایی که تجربی انتخاب کردید اینطوری حساب کردن دیگه؟ الان عکسشو میزارم

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان ما داشت؛تاثیر ترم دوم بیشتر بود

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
عکس گذاشتم برو ببین

ببین معدل نهمت معدل کل خرداده و نوبت اول باهم بعد خب خراداد تنها که نیس مستمرم هس که معلما با توجه به نوبت اولو در طول ماه نمره میدن پس بشین بخون زیاد اگه میخای بری تجربی 

طبق این میانگین میگیرن ریاضی ۱۳ باید باشه علوم ۱۴

عزیز دلم همه اینا بستگی داره به رقبا پس به این چیزا توجه نکن بخون فقط با معدل نوزده و هشتاد یسریا بودن نتونستن برن تجربی از دوسام 

ببین معدل نهمت معدل کل خرداده و نوبت اول باهم بعد خب خراداد تنها که نیس مستمرم هس که معلما با توجه ب ...

من هفتمم. نوبت اول ریاضی رو یکی از فامیل هامون خراب کرده. میگه ترم دوم ۲۰ بگیرم میتونم برم تجربی؟ یا به نوبت اول نگاه میکنن

عزیز دلم همه اینا بستگی داره به رقبا پس به این چیزا توجه نکن بخون فقط با معدل نوزده و هشتاد یسریا بو ...

چرا نتونستن برن؟

طبق این میانگین میگیرن ریاضی ۱۳ باید باشه علوم ۱۴

عزیزم منم نهم هستم معدل نوبت اول نهم ضریب ۲ و نوبت دوم نهم ضریب ۳ ، برای انتخاب رشته فقط نمره هم نیست باید آزمون رغبت و توانایی بدی و نظر معلم ها و خانواده +نمرات و اینکه حداقل ریاضی ۱۳ و علوم ۱۴ ،ولی چون تجربی زیاد میرن حداقل برای قبول باید ۱۷ و ۱۸ بگیری ، فکر نکن ۱۳ و ۱۴ بگیری میری تجربی ،دوستم کلاس دهمه علوم ۲۰ گرفت ریاضی ۱۶ ، تجربی گروه ب براش افتاد با هزارتا سختی قبولش کردن کلا ۱۳ و ۱۴ فکر نکنم راه بدن 

من خودم میخوام ریاضی بدم معدل ۱۹/۵ و در همین حد هست هر رشته ای میتونم برم 

انءشاالله انتخاب رشته خوبی داشته باشی

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿