2777
2789
عنوان

کراتین مو رشت

347 بازدید | 5 پست

خانومای رشتی

کراتین و پروتئین تضمینی عالی با کیفیت.تا پایان بهمن ماه تخفیف عالی داریم 

برای نوبت و مشاوره با شماره 09394376763

یا پیج keratin_marie_rasht 

پیام بدین

میگن مو می‌ریزه بعدش کلا از رشد میوفته

نه عزیزم مواد خوب ریزش نمیاره و رشد مو رو بیشتر میکنه.من حتی پروتئین رو برای خانمهایی که ریزش مو دارن انجام میدم درمان میشن و ریزش موهاشون تا دوماه قطع میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من اهوازیم 18سالمه لطفا راهنمایی کن

موهامم هممشش موخوره میگیرن زیاد..اما ن ماسک میزنم ن شامپوم بدون سولفاته فقط تغزیم خوبه با شبا موهامو گیس میکنم و موهامو مچاله نمیکنم همچنین بابادملایم سشوارخشک میکنم

حالا میخوام شامپو بدون سولفات و ماسکشو ببخرمم ولی ی کراتینماری ک کارش وااقعااا حرفه ای فقططمم مخصوص موبهم گفت برات تخفیف میدم بیا پروتعین تراپی کنم تخفیفشم چون فامیلمه خعلی خفنه

بنظرت برم؟؟؟ اخه میگن اگر مو رنگ شده باشه متخلخل باشه ریزش داشته باشه انجام بدین

من خداروشکر ریزش موم طبیعیه ولی موخورع زیاد میگیره7ماه پیش نوک گیری کردم الانم نوک گیری ولی رشدشون خیلی کمه

بنظرت چیزا طبیعی بزنم و همسن شامپو و ماسک بدون سولفات ؟؟400تومنه هم همین ماسکوشامپو...همین کفایت میکنه؟؟؟ یا برم پروتعین تراپی؟؟؟

سلام عزیزم من اهوازیم 18سالمه لطفا راهنمایی کن موهامم هممشش موخوره میگیرن زیاد..اما ن ماسک میزنم ن ...

پروتئین تراپی برای موهای رنگ دار دکلره دار،آسیب دیده،گره دار، وز، کم رشد، کم جون، نازک،خشک و موخوره و دارای ریزش زیاد توصیه میشه

میتونی پروتئین کنی اما با توجه به اینکه موخوره داری نباید از اتوی تیتانیوم برای موهات استفاده بشه چون موخوره ت بدتر میشه

سلام عزیزم.موهای من به خاطر رنگ و دکلره خیلی خشک و نازک شده بود دیروز رفتم احیا کردم اول با یه دستگاهی نور و اب میپاشید تو موهام آرایشگر گفت داخل مواد احیایی که استفاده میکنه همه چیز داره پروتئین   خاویار   بوتاکس  و.....از کجا بفهمم مواد خوب برام استفاده کرده یا نه؟قیمتشم یک و دویست ازم گرفت.موقع سشوار و اتو کشی هم چشمام میسوخت اما بوی بدی نداشت.بوش مثل شیر موز بود.