2777
2789

میخام روز مرد برای همسرم پیرهن مردونه بخرم 

اول بگم 188 قدشه 85-88 وزنشه ، سفید رو هست و فرمال و رسمی لباس میپوشه، یعنی لباساش معمولا ساده ان ، سی سالشه 

پیرهن تناژ رنگ ابی زیاد داره 

میخام رنگ و طرح جدید باشه، اگه عکسی دارین تو گوشی تون ، یا مدلی یا رنگی ، یا تو کمد همسراتون پیرهنی هست که به نظرتون شیکه میشه عکس بدین ؟

خیلی لازم دارم میخام فردا برم خرید و هیچ ایده ای ندارم اولین بارم هست میخام برم خرید لباس مردونه تنها

پیراهن مردونه که مدل نمیخواد اگه همیشه تک رنگ میپوشه این سری میلدار بگیر براش یکمم رنگش رو عوض کن یچی بجز تن آبی بگیر رنگ هایی بگیر که به پوستش بیاد 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیراهن مردونه که مدل نمیخواد اگه همیشه تک رنگ میپوشه این سری میلدار بگیر براش یکمم رنگش رو عوض کن یچ ...

نه همیشه تک رنگ نیست مثلن گاهی چهار خونه خیلی ریز داره 

کرم بنظرت خوبه ؟

نه همیشه تک رنگ نیست مثلن گاهی چهار خونه خیلی ریز داره  کرم بنظرت خوبه ؟

آره کرم با شلوار سورمه ای یا قهوه ای قشنگ میشه شوهر منم سفیده توی طوسی و سورمه ای  خیلی خوشگل میشه این رنگارو هم اگه نداره میتونی بگیری 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چهارخونه بخر براش . میتونی رنگ سفید آبی بگیری با شلوار سرمه ای شیک میشه .

دقیقا پیراهنی که دانشگاه قبول شد و با پدرم براش خریدم چهارخونه ریز سفید و ابی بودبا شلوار سرمه ای

فردا پدرم نیست و مجبورم تنها برم هیچ ایده ای ندارم

دقیقا پیراهنی که دانشگاه قبول شد و با پدرم براش خریدم چهارخونه ریز سفید و ابی بودبا شلوار سرمه ای ف ...

برا شوهرم طرح درشتشو خریدم خیلی خوشگله . 

داداشم ی دونه از این پیراهن چهارخونه پاییزه ها طرح طوسی و سفیدشو گرفتخ بود خیلی خوشگل بود با شلوار زغالی و مشکی

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!