2777
2789
عنوان

مرد یخی

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 33 پست
الآن حدود دو ماهه نداریم

مگه میشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مگه میشه

قبلا درخواست رابطه کلا از طرف من بود

دو ماهه منم زده شدم

کلا رابطه نداریم

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
دقیقا پس مثل ما ..خب برا بچه چکارمیکنین

ما مشکل ناباروری داشتیم

انتقال جنین کردم

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
قبلا درخواست رابطه کلا از طرف من بود دو ماهه منم زده شدم کلا رابطه نداریم

از اول اینطوری بوده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
جدی الان حامله ای؟

نتیجش معلوم نیس هنوز 

هفته دیگه آزمایش میدم

آره 

عزیزم چ سخت

نمیاد دیگه منم جونی برام نمونده خسته م ازش

شاید افسردگی داره خب کمبود میل جنسی از نشانه های مهم افسردگیه حالا منظورم حتما رابطه کامل نیست مثلا بغل کردن و اینا دیگه باید باشه وگرنه چ فرقی هست بین مثلا همکار و شوهر البته این نظر منه تجربه ای ندارم خودت تنها برو پیش مشاور درست حسابی