2821
2789
عنوان

سوال دارم ؟!

188 بازدید | 8 پست

خیلی بی حوصله ام همش رو تختم اصلا حال بیرون رفتن ندارم شوهرم خودشو میکشه میگه بیا بریم بیرون به زور میرم فک کنم کم کم دارم افسرده میشم 

از درس خوندن جدیدا داره بدم میاد ولی مجبورم برم کسی هست مثل من باشه دوماه و نیم عروسی کردم 

به نظرم ادم اصلا نباید زندگی کنه😑

بقول شاعر که می‌گفت :ز بس خندیدم و پنهان نمودم راز خود را ؛کسی باور ندارد در دلم ، دریای درد است :)

سرخودتو گرم کن الان بی حوصله ای  افسرده نشی

نمیتونم من عاشق ریاضی بودم 

نقاشیم عالیه اما الان هیچ کاری نمیتونم بکنم 

از وسایلم اصلا استفاده نکردم 

کلا از زندگی زده شدم 

بقول شاعر که می‌گفت :ز بس خندیدم و پنهان نمودم راز خود را ؛کسی باور ندارد در دلم ، دریای درد است :)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو ببرون قدم بزن برو کوه یه انگیزه ایجاد کن 

نمیدونم فک کنم تنبل ترین ادم روی زمینم 😤

الان شام ندارم حالم ندارم هیچی هم به نظرم نمیاد درست کنم 

فک کنم یه دلیلشم اینه که اصلا ایده ای ندارم مولا برای همین شام خب چی درست کنم😒

نمیدونم فک کنم تنبل ترین ادم روی زمینم 😤 الان شام ندارم حالم ندارم هیچی هم به نظرم نمیاد درست کنم& ...

اگه بگم از بی ایدگی همش برنج درست میکنم واز تنبلی وهمش کته چی میگی البته دوتابچه کوچیک دارما 

اگه بگم از بی ایدگی همش برنج درست میکنم واز تنبلی وهمش کته چی میگی البته دوتابچه کوچیک دارما 

میدونی دلم میخواد با یکی صحبت کنم که اذیتم نکنه خیلی اذیت شدم 

خوش بحالت بچه داری ولی من شوهرم نمیزاره الان بچه دار شیم میگه باید درس بخونی لیسانس بگیری ولی خب خیلی طول میکشه من عاشق بچه ام 

باز تو درست میکنی اونم با دوتا بچه هنره ولی من اصلا هیچی درست نمیکنم 🥺

عزیزم مسئولیت بچه خیلی سنگینه دو طرف باید بخوان که اگه مرد خواست کمکت کنه بعد تا تو زندگی به شناخت کامل نرسیدی بچه دار نشو شوهرت بهترین مرد دنیا ولی بازم اول به خودت بها بده بعد ببین پدر خوبی هست که براش بچه بیاری

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792